Představení finalistů K-POP Contestu: Štěpán Janek

14:22 | 03.06.2013 Babu 4
Opět nás čeká představení samostatného interpreta. Tentokrát jde o zpěváka mužského pohlaví, kterého si možná již pamatujete z předchozích ročníků. Snad mu i letos budete také držet palce!
Štěpán Janek
Štěpán Janek FOTO: Czech Hallyu Wave

Štěpán Janek

O mně:
Jméno: Štěpán Janek
Věk: 19


K-POP Contest je pro mě již tradiční záležitostí. Soutěž mě doprovází už od svého vzniku před třemi lety, kdy jsem jako chlapec splašeně poskakoval na pódiu za zvuků chytlavé hudby. Ovšem jak letí čas, tak já i soutěž dospíváme, a proto jsem se rozhodl letošní ročník pojmout důstojněji. Zvláště díky nově vytvořeným kategoriím, a tedy zaměřit se čistě jen na zpěv.

Věřím, že mnoho z Vás mě z minulých ročníků už zná, ovšem stejně mi dovolte se s Vámi podělit o něco málo z mého života. Momentálně jsem studentem 4. ročníku na pražském gymnáziu a také vyděšeným účastníkem nadcházející maturitní zkoušky. Mým snem do budoucna je věnovat se studiu mikrobiologie a také se v tomto stále se rozvíjejícím oboru uplatnit. Rád si rozšiřuji obzory, a proto aktivně zpovídám lidi, kteří se věnují netradiční práci, či koníčku. Ačkoli se považuji za svéráznou osobu, dost často musím nejprve valnou část věcí prožít, abych si na ně utvořil vlastní názor.

Takto jsem se začal aktivně zajímat například o moderní tanec. Ačkoli se mu už aktivně věnuji pouze jako lektor, tak jsem na toto odvětví nezanevřel a nyní se věnuji spíše country tancům se seniory, což je pro mě obohacující zkušeností. Nejsem typ člověka, co vyráží na dobrodružství s batohem na zádech, ale spíše s očima upřenýma do knihy. Aktivně se snažím věnovat lidem kolem sebe a dělat jim radost takovou, jakou jen dokážu. Mojí skutečnou vášní se ovšem stal zpěv. Procházet životem s pocitem, že stačí pár tónů, které udělají radost nejen Vám, ale i lidem okolo, je majákem v temných vodách strastí, které nás denně potkávají. Technikám zpěvu, zejména operního, se věnuji už řadu let a hodlám v tom pokračovat.

Na nadcházející kolo K-POP Contestu se velice těším. Potkat staré známé, zformovat nová přátelství – to vše tam bude. Ačkoli svým soupeřům nehodlám nic darovat, budu je podporovat a vynasnažím se, abychom si to tam všichni co nejvíce užili.

Vzkaz pro fanoušky:
Vše, co mohu vzkázat, je: užijte si skvělé výkony a hlavně přijďte podpořit jak své favority, tak i ostatní soutěžící. Těším se na Vás.


Zdroj: CzechHallyuWave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9