Představení finalistů K-POP Contestu: Wings

13:28 | 28.05.2013 Babu 11
Máme tu šesté představení finalistů letošního K-POP Contestu. Tentokrát jde o skupinu Wings, která se porotě předvedla na předkole v Brně.
Skupina Wings
Skupina Wings FOTO: Czech Hallyu Wave
Wings

Členové:
Do Thi Ngoc Anh/Sujin (19) – Leader, Lead vocal, Lead dancer
Kristýna Livarová/Týna (18) – Visual, Main rapper
Phan Thi Lan Anh/LanA (17) – Fake maknae, Sub-Vocal
Petra Fischerová/Minnie (16) – Main dancer, Lead rapper
Hoang Dieu Linh/Lili (16) – Maknae, Main vocal

O skupině:
Společné záliby, odlišné názory, které se v závěru vždy nakonec shodnou… Taková je naše skupina. Společná záliba nás dovedla k sobě a jako skupina spolu působíme od ledna tohoto roku. V tu dobu jsme sebraly odvahu a odhodlaly se, že chceme dělat i něco jiného než jen spazzovat nad svými biasy a lenivět před monitory počítačů a pobrukovat si nebo tančit na puštěné písničky. Je skvělé být mezi lidmi, kteří se také zajímají o to, o co vy, a tím se také naše přátelství a pouto ve skupině den ode dne více a více upevňuje.

Na předkolo jsme se připravovaly jak skupinově, tak i individuálně, ale kvůli trémě a nervozitě jsme nebyly spokojené s výkonem, který jsme předvedly. Poté, co jsme zjistily, že postupujeme, jsme byly velice šťastné a řekly jsme si, že budeme pracovat ještě usilovněji. Chceme si tuto příležitost maximálně užít.



 

Budeme se snažit, abychom podaly co nejlepší výkon nehledě na to, jak velkou trému a nervozitu budeme mít. Slibujeme, že se budeme snažit nezklamat vaše očekávání a podporu.

Vzkaz pro fanoušky:
Budeme velice rády, když nás podpoříte jakýmkoliv způsobem! Vždyť jde hlavně o to, užít si ten den se skvělými lidmi, které spojuje ta samá vášeň. A to je přece K-pop! Proto se nebojte přivítat nás pořádným křikem.


Zdroj: CzechHallyuWave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9