Móda z ulic VI.

11:56 | 11.02.2013 Hanul-Mi 15
Šestý díl našeho seriálu o korejské pouliční módě. Dneska opět v Jižní Koreji - Soulu.
Co se nosí v Jižní Koreji?
Co se nosí v Jižní Koreji? FOTO: www.9channel.com
Hyeyeon
Začneme elegancí. Pěkný elegantní kabát, který páskem podtrhuje pěkný pas Hyeyeon. K tomu sladěný klobouk, který je velice vkusný. Kalhoty ke kotníkům jsou také velice super, pokud k nim zvolíte podpatky. Takže to se také moc povedlo, ale kabelka se vůbec nehodí - je moc křiklavá a boty, to je asi nejhorší. Určitě nemám nic proti zelené, klidně by se sem i hodila, nebýt té kabelky, ale s těmi bílými ponožkami to nepůsobí vůbec dobře.



Jenny
Velice pěkný look. V jednoduchosti je krása a zde to platí. I když Korejci mají takovou svou osobitou módu a toto je spíše takové tuctové, které najdete skoro všude na lookbooku (to je jen příklad). Ale i tak velice pěkné.



Kim Han Bit
Možná, že jsem to s tou korejskou osobností zakřikla. Nebylo by to tak špatné, nebýt toho velkého kabátu. Tato slečna působí, jak kdyby vyplenila prarodičům skříň. I když na tom není zas nic tak špatného. Když si to rozebereme, šaty jsou velice pěkné a puntíky se nosí. To samé zaplá košile s límečkem až u krku. Takže bez toho saka by to bylo dobré. Škoda že zvolila bílé punčochy. Dělá jí to zbytečně tlusté nohy.



Oh Min Young
První, co musím na sto procent zmínit, jsou boty! Za ty dejte všichni palec nahoru. Celkově je to jednoduchý outfit, který si rozhodně získá své fanoušky. Červený kabát s modrou šálou je velice pěkná kombinace a společně s černými kalhoty je to pohodlná dokonalost.



Woo Jung
I když maskáčový vzor u nás v ČR byl v módě někdy v roce 2006 a teď je to opět out, ve světě se tento vzor "vyndal z kouta". A zde Woo zvolila maskáčové maxi psaníčko, které jako jediné obohacuje celkově černý outfit. Škoda, že Woo Jung nezvolila něco do červena, aby to ladilo s podpatky.




FOTO: elleuk.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9