Výsledky průzkumu asianstyle.cz - část 2.

19:00 | 20.05.2013 AsianStyle 23
V druhé části průzkumu, který jsme před časem realizovali, bylo cílem získat informace o spokojenosti našich návštěvníků a dozvědět se, co bychom měli na našem webu vylepšit.
AsianStyle
AsianStyle FOTO: asianstyle.cz
Jak jsme Vás již informovali v předchozím článku, výsledky našeho průzkumu jsme rozdělili do dvou částí. V druhé části jsme se snažili zodpovědět Vaše dotazy a reagovat na Vaše připomínky, vzkazy či návrhy. A tady jsou naše odpovědi na některé z nich:


Mohli byste aktualizovat profil Lee Hi a napsat něco o jejím prvním albu. :) Děkuji.
Profil Lee Hi je již aktualizován a o albu byly zmínky i v několika článcích.

Možná byste měli zavést nějakou rubriku "články na přání", protože jsou třeba už starší články, které jsou zajímavé, ale bohužel nikdo je nepřeložil a v češtině nejsou k nalezení. Takže by to nebyl vůbec špatný nápad něco takového udělat, myslím, že by to uvítalo více lidí.
Občas překládáme i starší články. Co se týče článků na přání, není problém nás kontaktovat například přes facebook. V budoucnu budete o články na přání moci psát na naše fórum.

Jsem velká fanynka B.A.P a celkem mě mrzí, že je tady o nich psáno fakt málo na to, že debutovali minulý rok. Takže bych byla fakt ráda, kdybyste o nich něco přidávali. :) Děkuji.
V posledním období jsme se hodně zaměřovali na projekt kolem B.A.P - "WE WANT B.A.P in CZECH REPUBLIC". Také je u nás k nalezení čtyřdílná série zajímavostí a fakt o této skupině. Brzy se ale opět dočkáte dalších článků a novinek. 
Všechny články o B.A.P naleznete zde.

Mohli byste informovat aj kpop fanusikov o k-meetingoch v krajich. Viem ze nejake su ale ak si chcem najst info a ze kedy je najblizsi v Nitre, vobec sa mi nedari a viem ze nejake su alebo mozno nejake boli. :))
Co se týče K-Pop meetingů, většinou je pořádají určité skupinky lidí, kteří se už nějakou dobu scházejí, či některé fan stránky na facebooku a k tomu tvoří i vlastní události. Pokud jde o větší srazy, snažíme se Vás informovat o všem, o čem víme. Nicméně pokud bude někdo z Vás někdy pořádat nějaký fan meeting a dá nám vědět, určitě o něm ostatní rádi informujeme zde. V budoucnu pro tyto účely bude sloužit sekce „Události“ na našem připravovaném fóru.

Možná bych i přidala nějaké články o módě, třeba o ulzzang.
Budeme se snažit se více zaměřit na články tohoto druhu.

Uvítala bych, kdyby informace v profilech byly častěji pravidelně aktualizovány a hlavně úplné. Stalo se mi hned několikrát, že jsem narazila na nepřehledný a téměř prázdný profil.
Pokud je o interpretovi či skupině dohledatelné info v hojném počtu, většinou se Vám snažíme v profilu poskytnout co nejvíce informací. U některých interpretů je bohužel i málo informací v angličtině. Někdy jsou dokonce překládány přímo z čínštiny, japonštiny nebo korejštiny. Ale jsme si vědomi, že je velmi málo informací i u profilů některých známějších skupin. Pokusíme se to napravit. Ovšem profilů je mnoho a je náročné u všech stále kontrolovat aktuálnost. Proto Vás prosíme, pokud na takové profily narazíte, dejte nám vědět.

Několikrát, i když minimálně, jste měli výtky také k některým našim článkům či dokonce redaktorům: „Poslední dobou mám pocit, že některé články píšou pubertální holky, které si to snad cucají z prstu.“
Usilujeme hlavně o objektivní podávání informací, nicméně naši redaktoři píší články zejména pro zábavu a tak je občas možné, že se objeví článek „bulvárního” typu. Bereme ohled i na fanoušky (především ty k-popové), kteří se o svých oblíbencích rádi dovědí i nějakou zábavnou „šťavnatou” informaci. Snažíme se ovšem články tohoto typu omezovat. Stále jsou naší prioritou objektivní články, kterých, doufáme, přibývá.

Několik z Vás také poukazovalo na nové zobrazování článků na hlavní stránce s tím, že si málokdy všimnete nových článků a předchozí zobrazení všech článků pod sebou bez rozdělení do kategorií pro Vás bylo přehlednější.
Původní zobrazení článků na hlavní stránce je stále možné. Stačí pouze pod sliderem kliknout na tlačítko „Vše“ anebo rovnou vstoupit přes tento odkaz. Nové rozložení jsme zvolili hlavně z důvodu, aby návštěvníci hned po příchodu na stránku viděli, jaké druhy článků u nás mohou najít a měli je rozdělené přehledně do kategorií.

Bylo by dobré, kdyby AsianStyle party byla i v Brně. Více se mi líbilo zobrazování hlavní stránky před vaší změnou.
O AsianStyle party v Brně se uvažuje, hledáme zatím vhodné prostory. Pokud máte nějaké tipy na kluby, v kterých by se brněnská AsianStyle party dala uspořádat, neváhejte a ozvěte se nám. 

Jelikož nemám dobrou paměť na jména, líbil by se mi celkový přehled o hudbě, podle zemí jaké jsou společnosti a jejich hudební skupiny a zpěváci a možná třeba pár krátkých informací. Díky =^-^=
Není v našich silách nějak stručně shrnout všechny společnosti a jejich skupiny, které se pohybují na asijské scéně, neboť jich je opravdu hodně. Snad vám ale postačí tento seznam, ve kterém naleznete všechny skupiny v Koreji, které kdy debutovaly, s informacemi o počtu členů, pod jakou společnost patří a zda mají u nás na stránkách profil, kde se pak můžete dozvědět bližší informace. Jednoduše můžete v seznamu vyhledávat stisknutím „ctrl+f“. Podobný seznam je vytvořen i pro skupiny a interprety z Taiwanu a je tu i seznam pro Hongkong. V budoucnu ke Koreji přibudou i sóloví interpreti a možná vytvoříme seznamy i pro další země, o kterých vás budeme informovat. Seznamy pro budoucí nahlédnutí naleznete v sekci „Nápověda“.

Bylo by super, kdyby se z článku např. o Girls' Generation dalo přepnout na jejich profil - profily skupin/interpretu/herců mi přijdou nevyužité.
Tato funkce, kterou naleznete na konci článku, je již několik dní funkční a doufáme, že ji plně využijete.  

Možno aj viac pravidelných rubrík ako bol podskupiny SuJu alebo Móda z ulíc.
Další pravidelné rubriky časem určitě přibudou. Pokud jde o články „Móda z ulic Harajuku“, brzy se k nim vrátíme. Nyní má jejich autorka mnoho školních povinností. Děkujeme za pochopení.

Častou výtkou bylo, že se na našich stránkách objevuje velké množství článků o Koreji a korejských celebritách v poměru s ostatními zeměmi. Například byste si přáli více článků o jihovýchodní Asii nebo také o čínských a japonských celebritách.
Jsme si toho plně vědomi. Snažíme se o těchto tématech psát, jak nejvíce to jen jde, ale bohužel máme málo redaktorů, kteří o těchto zemích píší. Pokud by měl někdo z Vás zájem, může se k nám připojit a pomoci s psaním článků tohoto druhu. Takovou pomoc bychom velice rádi uvítali. V případě zájmu nás můžete kontaktovat přes náš kontaktní formulář nebo přímo na facebooku.
 
Několikrát jste se zmínili o tom, že se na našem webu objevuje málo překladů čínských a japonských písní. Nebo dokonce, že je vůbec nepřekládáme.
Několik čínských i japonských písní už přeloženo bylo. Čínské najdete zde a japonské tady. I když je to oproti korejským opravdu málo a pokusíme se to do budoucna zlepšit.

Další Vaše nápady na vylepšení stránek AsianStyle jsme si zaznamenali do seznamu a budeme je postupně realizovat.
 
Na závěr bychom Vám všem chtěli mockrát poděkovat za mnoho pozitivních zpráv a slova chvály na naši stránku. Jsme rádi, že se Vám u nás líbí a pravidelně nás navštěvujete. Také si velice vážíme Vašich díků za náš web a budeme se snažit Vám i nadále poskytovat nejnovější informace a zajímavosti ze světa Asie.
 
Děkujeme Vám jménem celého našeho obrovského týmu plného úžasných lidí, díky kterým tato stránka skvěle funguje, a doufáme, že se Vám u nás bude líbit stále více.
 
Váš AsianStyle Team

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9