Výsledky průzkumu asianstyle.cz - část 1.

19:00 | 06.05.2013 AsianStyle 37
Před nedávnem jsme Vás žádali o vyplnění dotazníku, skrze který jsme se chtěli dozvědět bližší informace o našich návštěvnících a získat tak přehled o tom, co Vás nejvíce zajímá. Zde je první část výsledků.
AsianStyle
AsianStyle FOTO: asianstyle.cz
Výsledky našeho průzkumu jsme rozdělili do dvou částí. V první Vám nabídneme přehled odpovědí a grafů s procentuálními výsledky. V druhé části se pak zaměříme na Vaše připomínky, požadavky, dotazy a nápady.

Dotazník zodpovědělo 325 respondentů, z čehož byla jasná převaha žen, a to celých 94%. Z toho je 65% osob registrovaným uživatelem asianstyle.cz

Co se týče vzdělání, nejčastěji nás navštěvují osoby s dokončeným základním vzděláním, což je dáno převahou uživatelů mezi 16 až 20 lety. Druhou největší skupinou jsou osoby se středoškolským vzděláním s maturitou.



V odpovědích na dotaz „Odkud jste se dozvěděli o webu asianstyle.cz?“ jste nejčastěji volili odpověď „z facebooku“. Mimo vyhledávače a známých jste se o nás dozvěděli také přes některé blogy, asiantitulky.cz, z Czech Hallyu Wave a dokonce i z youtube.



Z asijských zemí je středem Vaší pozornosti Jižní Korea a v blízkém závěsu za ní Japonsko. Další vysoká příčka patří Číně. Kromě dalších zemí uvedených v grafu některé z Vás zajímá také Singapur, Mongolsko, Filipíny, Malajsie, Indonésie, Laos a Indie.



Jak napovídá níže uvedený graf, hlavními tématy Vašeho zájmu jsou asijská hudba, filmy, kultura, zajímavosti a móda.



Informace pak hledáte nejčastěji na internetu. Protože většina z Vás uvedla, že články o Asii čte v českém jazyce, jsme rádi, že Vám je můžeme poskytnout právě my. Dalším jazykem, ve kterém nejvíce vyhledáváte informace, je angličtina.

Pokud se jedná o informativní či názorové články, většinou čtete rádi obojí a zajímají Vás jak novinky, tak zajímavosti.

 

Ptali jsme se Vás také, zda na video portálu youtube odebíráte kanály svých oblíbených pořadů či interpretů a 83% z Vás odpovědělo, že ano. Už od začátku máte také možnost odebírat informace o svých oblíbencích i na našich stránkách. Stačí pouze rozkliknout profil vaší oblíbené celebrity či skupiny a kliknout na tlačítko „odebírat“. 

Jsme rádi, že jste, až na pár výjimek, spokojeni se vzhledem našich stránek a jejich rozložením. Web budeme i nadále vylepšovat a dočkáte se mnoha dalších funkcí. Do budoucna chystáme i nějaké změny ve vzhledu, aby naše stránky působily osobitěji a Vy se u nás cítili příjemněji.

 

Převážná část z Vás navštěvuje asianstyle.cz každý den a také sleduje novinky na našem facebooku. Velmi nás těší, že se k nám stále vracíte a budeme se snažit Vám i nadále přinášet velké množství článků a naši práci dále vylepšovat.

Také Vám moc děkujeme, že jste si našli čas na vyplnění našeho dotazníku.

Váš AsianStyle Team

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9