Čeho se obávají single Korejci a Korejky?

13:00 | 29.06.2019 Eunka 0
Co nejvíc trápí single Korejce a Korejky? Cítí se v bezpečí? Přináší jim tento způsob života také nějaké výhody? To se dozvíme v článku.
Ilustrační foto
Ilustrační foto FOTO: takasuii/flickr.com
Co považují nezadaní, osamělí nebo single žijící Korejci za největší problém? Čeho se obávají? V nedávném průzkumu KB Financial Group se zjistilo, že single Korejci ve věku 30 - 50 let mají největší strach z osamělosti. 

Korejky jsou na tom trochu jinak. Většina žen toho samého věkového rozpětí uvedla, že se necítí v bezpečí a dělají si starosti s ekonomickou stránkou. 

Zatímco více než 20% mužů uvedlo, že nemají žádné obavy, pokud jde o bezpečnost, ženy ve věku 20 - 40 let se zrovna dvakrát bezpečně necítily. Zpráva totiž uvádí, že značný počet žen, žijících osamoceně, pociťoval v tomto ohledu velké obavy.

Single Korejci a Korejky si pak dále dělali starosti s bydlením a řešili také zhoršující se životní prostředí.

Našli se ale i nějaké výhody single života? Respondenti uvedli, že si považují svobody a samostatného rozhodování (82,5%). Dále je zaujaly volnočasové aktivity vhodné pro jednoho (73,4%). Zhruba 72,7% dotazovaných také uvedlo, že se v pracovní dny nevrací ihned po práci domů, protože nemusí.

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9