Představení finalistů K-POP Contestu: Effe(x)tion

18:43 | 06.05.2013 Babu 3
Pokud se chystáte na letošní K-pop Contest, určitě byste chtěli vědět, komu fandit. Aby si každý mohl vybrat svého oblíbence, od včerejška na stránkách Czech Hallyu Wave zveřejňují finalisty. Aby nikomu nic neuteklo, informace o finalistech vám přinášíme i sem.
Effe(x)tion na předkole Contestu v Praze
Effe(x)tion na předkole Contestu v Praze FOTO: Czech Hallyu Wave

Effe(x)tion

Členové: 
Kristýna Chyňavová/Teena (19 let) – Leader
Michaela Fiurášková/Mischa (22 let) – Derp skupiny
Barbora Tůmová/Hyomi (19 let) – Visual, stylista
Tereza Tůmová/Taera (18 let) – Hlavní zpěvačka
Anna Chyňavová/Aja (18 let) – Hlavní tanečnice, choreografka
 

O skupině:
Skupina Effe(x)tion vznikala poměrně dlouho. Na podzim se naše dva sesterské klany nezávazně dohodly na spolupráci, kterou jsme však nechtěly vystavět jen na kamarádství. Když jsme ale objevily, že máme úplně totožné představy o konceptu skupiny, nebylo už pochyb. Naším cílem se stala imitace skupiny f(x), hledaly jsme proto ještě pátou členku. Tou se po dalších několika měsících stala Míša, společná dlouholetá kamarádka. Svou praštěnou náturou naši i tak dost veselou společnost přeměnila na bandu holek zralých na výměnu bránice. Definitivně se spolu smějeme od konce března.



V našem uskupení jsme sice zavedly demokracii, ale dalo by se říct, že v našem případě je to nepotřebný přežitek. Na vše máme totiž jednotný názor. Hlas každé členky má stejnou váhu, neexistuje tu žádná hierarchie. Stejně tak není nikdo vyzdvižený nebo odstrčený ani v tanci ani ve zpěvu, party se snažíme rozdělit co nejspravedlivěji. 

Jak jsme již uvedly výše, snažíme se stylizovat do skupiny f(x). To ovlivnilo i tvorbu našeho názvu. Kloubí se v něm několik myšlenek, kterými chceme provázet naše vystoupení. Celkem jasně z něj poznáte, komu se chceme podobat. Za druhé by se z něho dala vyrozumět dvě slova – effects a affection.
 

Pocházíme celkem ze tří různých měst, což nám trénování značně ztěžuje. Pořádáme víkendové přespávačky. Pravidelně se po prodrbaných nocích přemlouváme k nějaké aktivitě, ale nakonec představa soutěže vítězí nad nepřízní denního režimu.
 

Již na předkolo jsme šly s malými motýlky v břiše. Ale i přes trému jsme si vyslechly pozitivní kritiku, která nám udělala vážně radost. Celý týden jsme poctivě kontrolovaly e-mailovou schránku. Když jsme si verdikt přečetly, měly jsme obrovskou radost a v nadšení jsme se daly do dalšího plánování. Na hlavní kolo se hodně těšíme. Je to prostor pro realizaci spousty našich snů. Většinou jsme samoukové, proto je pro nás úžasnou možností předvést svůj neopracovaný talent lidem, kteří nás podporují bez ohledu na chyby.
 

Vzkaz pro fanoušky:
Vzhledem k různým letním zkouškám se nám hodně zkrátil čas na trénování. Přesto ale doufáme, že se nám podaří secvičit představení, které si užijete s námi. Přály bychom si, aby skupina Effe(x)tion měla fialovou barvu. Chcete-li nás v létě i vizuálně podpořit, vezměte si na sebe nebo s sebou cokoli fialového.


Zdroj: czechhallyuwave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9