Hallyu Wave Event 2013 - zúčastněte se i vy!

17:00 | 04.03.2013 Babu 10
V srpnu 2013 se bude konat již třetí ročník Hallyu Wave Eventu spojený s K-pop Contestem. I letos máte možnost zúčastnit se i vy a to hned několika různými způsoby!
Druhý den Eventu 2012 - K-pop contest, vyhlášení vítězů
Druhý den Eventu 2012 - K-pop contest, vyhlášení vítězů FOTO: Czech Hallyu Wave
Datum celého Hallyu Wave Eventu je již pevně stanoveno. V letošním roce se vše odehraje o víkendu 10. a 11. srpna. A stejně tak, jako prozatím každý rok, máte hned několik možností se na Eventu podílet.

Nejaktuálnější jsou asi předkola K-pop Contestu. Nikdo se Contestu nesmí zúčastnit, pokud se nezúčastní jednoho z předkol a nebude porotou vybrán do finále. Předkola se budou odehrávat v dubnu a to pravděpodobně v Ostravě, Brně a Praze. Záleží na zájmu o daná města. Momentálně máte možnost do pátku zaslat předběžnou informaci o tom, že se budete chtít účastnit předkola v Ostravě a Brně a teprve podle zájmu se rozhodne, zda budou předkola v obou městech, nebo se spojí jen do jednoho (Brno). V pátek večer se pak spustí oficiální přihlášky.
Pokud zpíváte a tančíte (nebo třeba jen velmi dobře zpíváte), neváhejte se předkola zúčastnit i vy! Krom hodnotných cen od sponzora můžete mít také možnost vydat se reprezentovat Českou republiku přímo do Koreje.

Zároveň se momentálně můžete přihlásit jako dobrovolník na výpomoc při pořádání celé akce. Dobrovolníci se sice nebudou moci zúčastnit všech přednášek a workshopů, kterých by chtěli, ale jistě i tak zažijí spoustu legrace a za výpomoc je nemine drobná odměna.

Později bude také možné přihlásit se o přednášku. Z přihlášených budeme vybírat ty nejlepší a klidně i někdo z vás může být na prvním přednáškovém dni jedním z prezentujících.

Veškeré aktuální informace o postupu plánování celé akce se můžete dozvídat z první ruky ZDE na facebookové stránce pořádajícího sdružení Czech Hallyu Wave a stejně tak ZDE na jejich webu či na této stránce samostatné akce.

S kým z vás se v srpnu (nebo již v dubnu) uvidíme?

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9