Móda z ulic Harajuku II.

18:45 | 04.03.2013 Saki 11
S jednodenním opožděním se opět podíváme do ulic Harajuku. To co aktuálně frčí jsou čepice a oblečení nadměrné velikosti. Doufám, že se vám týdenní outfity zalíbí.
Mika
Mika FOTO: tokyofashion.com
1. Možná ji znáte, Mika: přátelská anglicky mluvící j-pop zpěvačka, které se líbí nákupy u Pin Nap a Bubbles. Navíc poslouchá 2NE1, stejně jako j-pop.

Mika má sobě zábavný, barevný svetr s culíkem na bok. Svůj svetr koupila v Koreji a spárovala jej s krátkou koženou bundou a uplými šortkami, které nevidno. Tělo jí zdobí náhrdelník s přívěskem, velký prsten ve tvaru růže a náušnice jako zavírací špendlík. Řekla nám, že její šperky pochází z harajuku butiku Pin Nap a nebo z její vlastnoruční značky 3croland. Její boty s platformou jsou z Murúa.




2. Yuta je 20letý student. Jeho nabroušený outfit zachytil náš pohled v ulici Harajuku. Yutova nejoblíbenější značka je Homeless Party a jeho oblíbený obchod je Wagado. Prozradil, že miluje Momoiro Clover Z.

Má na sobě mikinu s kožešinovou kapucí japonské indie značky Homeless Party a Daniel Palillo tričko a kožešinové šortky. Jeho punčochové kalhoty jsou z Vive Vagina, zatímco jeho batoh opět od Homeless Party. Šedé creepers boty jsou od George Coxe. Dále jeho outfit doplňuje srdcový náhrdelník od Homeless Party a náhrdelník z hrotů od Monomania.





3. A máme tady další indie j-popovou zpvěvačku. Je jí 18 let a v ulicích Harajuku se pohybuje velmi často.

Zvolila si nadměrně velký kabát, který pořídila v odprodeji. Pod kabátkem má vrstevná trika z Bubbles a LagunaMoon, spolu se sukní od Kawi Jamele. K tomuto oblečení zvolila Chanel tašku a tenisky Nike s bílými ponožkami. Dále si můžeme povšimnout čepice s hvězdičkami (čepice jsou momentálně v ulicích Tokia velice trendy), zlaté náušnice Chanel a několik prstenů (včetně "obrněněného" prstenu a jednoho z Kawi Jamele).




4. Seznamte se s Ayano, 15letou tokijskou studentkou s chladným stylem, který dokonale ladí s jejím dlouhým účesem. Ayano ráda nakupuje v Hellcatpunks.

Tento outfit je téměř celý černý. Nadměrně velký top s grafickým potiskem je od japonské značky The test, který doladila o mikinu s kapucí Monomania. Její sexy nadkolénky s krajkou jsou z AvantGarde Harajuku. No a opět se setkáváme s creepers botami značky Boy London. Také si můžete všimnou jejího náramku, čepice s ostny a ozdobeným batohem. Tyto doplňky jsou z Glad News.





5. Ramuneruneru z Harajuku, říká že je jí 16 let, je studentka a většina z toho, co má na sobě, je z jejího oblíbeného obchodu 6% DOKIDOKI. Je fanoušek Shoko Nakagawi.

Kromě jejího barevného oblečení a roztomilých doplňků, poutají pozornost i její růžovo červené vlasy. Ramuneruneru toto barevné oblečení poskládala z pastelově barevné bundy se srdíčky od Milklim a růžového srdíčkového kraťasového overalu od 6% DOKIDOKI (stejný design, který nosí i Kyary Pamyu Pamyu). Od 6% DOKIDOKI má také své zábavné punčocháče a doplňky. Na zádech nese batoh s komixovým potiskem. Do vlasů si zapletla kolem drdolů plyšového hada a účes doplnila ještě o sponky ve tvaru hvězdiček a mašliček. Plastové náhrdelníky, hvězdičkové náušnice, duhové ponožky a leopardí tenisky zvýrazňují celý outfit.





6. Tady je někdo, kdo je také k vidění kolem Harajuku často. Lisa je anglicky mluvící kytaristka a studentka střední školy se zájmem o hard rock a heavy metal. Její osobní styl je inspirovaný punkem a její hudební vkus se naklání spíše směrem k hardcoru. Jejími oblíbenými kapelami jsou Slipknot, Hide, Murderdolls a Wednesday 13. A mezi značkami zas Demonia, Kreepsville 666 a LEMONed.

Lisa má na sobě koženou motorkářskou bundu motocykl, černé šaty a DEMONIA boty. Doplňky zahrnují kožený obojek, náhrdelník z boxera a kostí, prstenu, slunečních brýlí, Vivienne Westwood kabelku a ostnatý podvazek, který pro ni vyrobila máma. Lisiny modro černo růžové vlasy zviditelňují celkový outfit.






Další outfity:



Tak, který outfit povede tentokrát?



ZDROJ & FOTO: tokyofashion.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9