Móda z ulic VIII.

18:41 | 24.02.2013 Hanul-Mi 5
Už VIII. díl pouliční módy Vám přináším. Dnes tu na nás čekají čtyři korejky se svými outfity.
Korejská móda
Korejská móda FOTO: tine-c.blogspot.com
Lee So Hee
Lee So Hee obula boty, které jsou na skryté platformě. Tyto boty - " tenisky na podpatku" jsou, dá se říct, novinkou. Na tyto tenisky padlo mnoho negativních slov, ale i tak se staly velice oblíbené.
Za průkopníka těchto bot můžeme považovat Isabel Marent: "Je to něco, co jsem udělala když jsem byla teenager.Rozřezala jsem podrážku a dala do tenisek kus korku, protože jsem chtěla být vyšší."
Boty, co má Lee So Hee nevypadají ani jako by měly klín, a to je na těch teniskách to nejlepší. A celkově k outfitu. Šaty jsou tak dobře vyřešeny, že se dají nosit jak elegantně, tak i ležérně.



Park Wool
Nepřipomíná vám slečna Haru ze skupiny Kara? 
Celý outfit je dívčí a jemný. Zelená a žlutá jdou k sobě perfektně.
Když se zaměříme na boty, nějak na ty nohy nesedí. Možná je to jen tím, že je to foceno ze špatného úhlu, ale jde o to, že boty vypadají, jako by byly o číslo menší. 



Suzie
Minulé léto jsme tyto šaty mohly potkávat ve všech módních časopisech, klipech, módních přehlídkách a ulicích. Letos bude tento střih šatů, nebo sukní určitě pořád oblíbený. Ale ne každému sluší tyto sukně. Naštěstí Suzie v nich vypadá dobře a žensky. K tomu pěkně zvolila krátkou riflovou bundu. Škoda, že boty nejsou na podpatku, protože k těmto šatům by byly jako dělané.



Hyunsoo Oh
Nádherný outfit. Zelená košile v army stylu dělá celkový outfit ležérní. Boty jsou pěkně sladěný s páskem , který má tato slečna omotaný kolem pasu. Bílé šaty jsou decentní a střídmé. Jen škoda šedé tašky, která barevně moc neladí. Ale to je jen malé bezvýznamné mínus.



zdroj:stylesophomore.blogspot.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9