Požírači lidského penisu vyvázli bez trestu

22:42 | 24.02.2013 Tieu 15
Varování: Tento článek není pro slabší povahy, proto čtěte dál dle vlastního uvážení.
V jednom klubu ve městě Suginami spadající pod Tokio se pořádala nevšední událost - 5 lidem se k večeři servíroval lidský penis.
Kuchař vařící penis
Kuchař vařící penis FOTO: sankakucomplex.com
Případem se zabývala i policie, která došla k závěru, že se nikdo nedopustil trestného činu. Nejednalo se o nic ilegálního. Celkem se akce zúčastnilo 70 lidí, z toho 5 lidí "ochutnalo", jak takový pokrm může chutnat.



Penis byl uvařen a servírován majitelem klubu. Marinovaný pyj byl smažen na pánvi a poté neložen ve víně. Jeden z hostů popsal chuť penisu jako tvrdá guma. Není se čemu divit, vždyť je taky tvořen ze svalstva.

Tento úd měl patřit 22letému umělci, který tuto akci navrhl, a byl předem zamražen. Úřední činitelé chtěli organizátory obvinit za kanibalismus a "neetičnost". Organizátoři s tím však předem počítali a dostatečně se právně připravili, aby neporušovali zákony, jako jsou obchodování s lidskými orgány, znesvěcení mrtvých nebo problémy s potravinářskou hygienou.



Doktor, který byl do klubu povolán, penis zkontroloval. Došel k závěru, že se nejedná o  nebezpečný odpad z nemocnice. Japonsko nemá žádný zákon ohledně kanibalismu. Chtěli se proto pokoušet organizátory zatknout na základě zákonu o nemravnostech (stejný zákon, kvůli kterému zatkli kdysi striptéry).

Případ nebyl považován za dostatečně závažný, aby byly organizátoři odsouzení.

Způsob, kterýmž byl penis servírován a jeden, sexuálně neuspokojil publikum a zúčastněné. Z tohoto důvodu se nejednalo o žádnou nemravnost.

Většina lidí z města Suginami byla touto akcí spíše znechucena než pobavena a doufá, že se brzy změní zákony, kdy kanibalismus bude trestný čin.



ZDROJ & FOTO: sankakucomplex.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9