5 způsobů, jak může cizinka zaujmout Japonce

16:00 | 04.09.2013 Munseunghui 36
Při procházce po Tokiu není nic neobvyklého potkat cizince s Japonkou, avšak Japonce s cizinkou zahlédneme už jen zřídkakdy. Jak je to možné? Jsou Japonci až tak zaměřeni na své krajanky?
Pár v Japonsku
Pár v Japonsku FOTO: en.rocketnews24.com

Někteří se jednoduše domnívají, že se cizinkám Japonci moc nelíbí, avšak když se jedna japonská stránka Madame Riri na tento problém zaměřila více, tak zjistila, že se na anglických stránkách a fórech vyskytují stovky dívek, které Japonci přitahují, ale bohužel jen nevědí, kde se s nimi setkat a nějakého poznat.

Na fórech zabývajících se japonskou kulturou bylo nalezeno nespočet diskuzí pod názvy převážně jako "Nezajímají se Japonci o bělošky?" a "Jak si mohu najít japonského přítele?". Všechny tyto dívky chtěly probírat, jak se stát pro Japonce přitažlivými a od jednoho světaznalého experta na lásku se jim tam dostalo pár tipů a rad.

Teď už vám přinášíme 5 nejčastějších způsobů, jak zaujmout Japonce.


1. Krásná pokožka
Japonec si na vás okamžitě všimne kvality vaší pleti, jelikož v Japonsku je základem krásy čistá a bílá kůže. Pokud jste tam někdy sami byli, tak jste si určitě všimli nepřeberného množstí různých elixírů a krémů slibujících bělejší a jasnější pokožku. Proč jsou dívky s průzračnou pletí považovány za ideál krásy? Podle jedné vědecké analýzy je bílá pleť spojována s čistotou, nevinností a mládím. Na čistotu ženy, nebo aspoň vzhled je kladen veliký důraz. Pokud chcete hned na první pohled zaujmout, zahajte tedy pořádnou očistu vaší pleti.


2. Zklidnit se
Povaha je taky klíč! Tady je pár přídavných jmen, která Madame Riri opatrně poznamenala: "Zdvořilá, uctivá, skromná, trochu plachá, nevinná, přátelská, přívětivá, citlivá." Avšak podle všeho je nejdůležitějším atributem nesmělost. Hraní si na stydlivku vás dělá roztomilou a o takovou vizáž se v Japonsku snaží téměř každá dívka.

Japonci své pocity raději ukazují jednáním než slovy. Všude v západních zemích je celkem běžné, že dívka přijde k chlapci a přímo do očí mu řekne: "Líbíš se mi", avšak pro Japonce je toto chování zcela neobvyklé a je možné, že byste někomu mohli přivodit i lehčí infarkt. Preferovaná cesta je dle expertů zahrát si na stydlivou a roztomilou dívku, čímž muže zaujmete, a ti se poté případně pokusí navázat kontakt sami. Pokud je dívka zticha a vůbec s vámi nekomunikuje, tak to neznamená, že o vás nemá zájem. Naopak! Dotyčná pouze ví, že musí být potichu a vyčkat, než se muž pustí do hovoru jako první. Autor tohoto poznatku uvedl, že v porovnání se Západem jsou běžní Japonci mnohem stydlivější, takže se případná dívka musí přizpůsobit dotyčnému. Pokud se budete chovat sebevědomě a budete s ním flirtovat, v 99,99 % ho to od vás odradí a uteče. 
 

3. Typický ženský styl
Již máme za sebou péči o pleť a změnu chování, avšak teprve jsme v polovině! Další bod na seznamu je váš vzhled. Asi je to přesný opak toho, co byste rády slyšely, ale určitě nedoporučujeme nosit oblečení, které toho moc odhaluje. Je to trochu směšné, že musíte změnit svůj styl, abyste někoho zaujaly, ale pokud chcete japonského chlapce, musíte začít myslet na to, co budete nosit. Samozřejmě hygiena je velice důležitá, stejně jako čisté hebké vlasy a přírodní make-up, avšak nikdy nevycházejte z domu bez pohlédnutí do zrcadla, pokud se snažíte někoho zaujmout.
 

4. Zhubnout
Jelikož nemáme ještě dostatek kontroverzních nápadů, tak vám napíšeme další, kvůli kterému se zřejmě zvedne ze židle nejeden čtenář. Samozřejmostí je, že každý jsme jiný a každému se líbí něco jiného, avšak pravdou je, že Japonci preferují hubené ženy. Japonsko je už samo o sobě celkem bezdietová země na rozdíl od dalších vyspělejších zemí, což je samozřejmě zapříčeněno faktem, že lidi zde ani žádné diety držet nemusí. Ženy jsou tu už tak dost hubené, některé až nezdravě.

Štíhlá postava dělá dívku zřejmě více roztomilejší a křehčí. Hodně mužů chce dívku, která je menší než oni, díky čemuž se můžou cítit více mužsky a ochranitelsky. Japonci sami o sobě jsou velice štíhlí muži, takže dívky opravdu občas zachází až do extrémů, aby se jim líbily. Nicméně když přijde řeč na výšku, vypadá to, že nejsou stanoveny žádné vymezené trendy. Někteří si libují ve vysokých děvčatech, někteří mají rádi zase malé dívky. To samé se týká i ženských dolních partií. A v neposlední řadě jsme běžně na Západě zvyklí na velká prsa, kam se jen podíváme, ale muži na Východě na otázku, co by jejich ideální žena měla ještě mít, velice nesměle odpovídají "velký pár nárazníků".

5. Táhni ale netlač
Netlačte na něj! A hlavně se moc nedávejte do flirtování - dávejte to najevo jen decentně. Pamatujte, že musíte být stydlivé a uzavřené. Rada Madame Riri je ta, že máte spíš nenápadně toho dotyčného vést a určovat mu směr, ale vše nechat na něm. Určitě se vyhněte vymáhání pozornosti a nátlaku. Toto je zřejmě základem těchto všech rad. Cizinky můžou být přehnaně suverénní a klidně řeknou do očí, co si myslí. Japonští muži ale touží po pokorné a tiché dámě ve své náruči, takže aspoň ze začátku trochu uberme páru. První dojem je velice důležitý.
 

Všechny nápady a rady berte hlavně s nadhledem. Samozřejmě ani jeden poznatek nepřiputoval přímo od japonského muže. Jsou tu samozřejmě věci, se kterými by pánové pravděpodobně souhlasili, ale určitě jsou tu i diskutabilní věci, na které by se dívali trochu skepticky. A někteří by pravděpodobně trochu nevěřícně kroutili hlavou nad tím, že by ženy byly schopné změnit celou vizáž i s chováním jen proto, aby mohly mít japonského přítele. Ovšem některým by taková proměna mohla zvýšit sebevědomí, kdo ví?

Při pročítání těchto rad mi to nedalo si nepomyslet na to, že toto je spíš návod na: "Jak se stát stereotypní japonskou ženou". Nejsem ráda za naivku, ale svým způsobem jsem i pro klišé typu: "buď roztomilá" a následně jsem i zvědavá, zda to opravdu funguje. Co si myslíte vy?
 

ZDROJ: madameriri.com, en.rocketnews24.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9