Móda z ulic VII.

20:28 | 18.02.2013 Hanul-Mi 5
Už sedmý díl módy z ulic. Dnes se podíváme do Japonska a prozkoumáme další osoby a jejich osobité styly.
Jak se oblékají Japonci?
Jak se oblékají Japonci? FOTO: stylesophomore.blogspot.cz

Azusa - modelka
Azusa jako modelka ví, co jí sluší. Outfit působí velice elegantně. Nedá se tomu nic vytknout, kožich kolem krku jí sluší, i když plno ochránců zvířat by z této slečny radost nemělo.



Sayaka
Sayaka podle mě hledá inspiraci v Gyaru módě. Tento model je také elegantní, ale kazí to ta čepice, které moc elegantně nepůsobí. Bez ní by to vypadalo lépe, už jen díky tomu, že Sayaka má pěkné vlasy. Oblečení se zde také nedá nic vytknout. Jako plus beru pěkně upravené umělé nehty, ale škoda make-upu, protože Sayaka vypadá, jako kdyby neměla oči...




Miki
Škoda, že u slečny nebyl napsaný věk. Protože myslím, že ona je mladá, ale to oblečení ji dělá o moc starší. Kdyby šaty změnila udělala by určitě lépe.



Miyake - studentka
Toto je dokonalý outfit. Zlatá sukně je opravdu krásná a k tomu má pěkně zkombinovaný kabát. A pod ním další zajímavý kabát se vzorem pavích per. Jen škoda bot na platformě, ty se nehodí.



Kanako
Krásná to slečna. Kanoko ví, že černá je nudná a proto zvolila barevné psaníčko a k psaníčku má i sladěné nehty.



Aya - student
Toto je chaos, guláš, katastrofa. Toto je "hodím na sebe to, co najdu". Mikina nebo kabát je krátká, rukávy moc dlouhé, pod tím modrý svetřík, který má dole flek (pokud to není chyba té fotky) a nakonec něco vykukujícího, co je možná sukně. Boty vypadají, že ještě pár kroků... a asi se rozpadnou. Jediné co je pěkné, jsou ponožky.



foto:stylesophomore.blogspot.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9