BAU House aneb psí kavárna

15:00 | 07.02.2016 Saki 4
Omrzelo vás už takzvané Cat Café? Máte raději psy? Pak se seznamte s podnikem BAU House Dog Café... podnikem plným chlupáčů všech možných velikostí a tvarů.
Dog Café
Dog Café FOTO: screen z videa
Vlastnit atypickou kavárnu je především v asijských zemích opravdu běžné. Určitě jste slyšeli o různých kavárnách z Japonska, Číny či Koreje, ve kterých se nevšední věci stávají všedními a které se snaží přijít na trh vždy s něčím novým, něčím neobvyklým.

Jednou z neobvyklých kaváren jsou Cat Café neboli kočičí kavárny, které získávají úspěch po celém světě a pár z nich najdete i u nás v Česku. Nicméně co takhle nahradit kočky psy? V Hongdae, Soul, jednu takovou populární kavárnu mají - BAU House Dog Café.

V této kavárně si každý milovník psů rozhodně užije. A k mazlení má na výběr opravdu z mnoha různých ras. Od psů malých až po ty velké. Je libo labrador, vlčák, anglický setr, jezevčík, husky, pudl nebo třeba jen obyčejný voříšek?



Jak vidíte, v kavárně je opravdu živo. Je až k neuvěření, že tolik pejsků funguje pohromadě relativně bez konfliktů. Na pejscích je i vidno, z toho jak jsou hezky upravení a vychovaní (no, jak se to vezme), že je o ně dobře postaráno. Ale... ! Co se týká výchovy, nečekejte pejsky, kteří vám budou poslušně ležet pod nohama. Spíše očekávejte trochu přidrzlosti.

Tohle je totiž jejich kavárna, Dog Café, takže i stůl, na který jste si odložili svůj výtečný koktejl, je pro ně postel. A s tím se pojí i ostražitost, jakmile si totiž své jídlo nebo pití neuhlídáte, je možné, že vám ho nějaký chundeláč sní.



A ještě je tu jedna věc, která se s touto kavárnou pojí, a se kterou je třeba počítat. Když se v jednom prostoru nachází tolik psů, je potřeba počítat se zápachem. Ten vás udeří do nosu, jakmile otevřete poprvé dveře.

Vstupné do této kavárny je samozřejmě zdarma, ale je třeba si objednat pití nebo jídlo. Cena nápojů se pohybuje okolo 150 Kč a pytlík s psími pamlsky vyjde na zhruba 90 Kč.

Tak co, chtěli byste takovou kavárnu navštívit?

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9