Móda z ulic IV.

15:44 | 05.02.2013 Hanul-Mi 12
Třetí díl byl jenom o mužích. A aby to nebylo líto naší pánské části, tak jsem pro vás připravila článek o některých korejských dívkách a ženách.
Co nosí korejské dívky a ženy?
Co nosí korejské dívky a ženy? FOTO: stylesophomore.blogspot.cz
Dneska se podíváme na dívky a ženy, co se procházejí po ulicích Soulu. 

Kim Lyle
Tato slečna opravdu ví, co je v módě. Květinový vzor byl v roce 2012 velice populární a tato popularita pokračuje zatím i v tomto roce. Dále i tato lehká dlouhá sukně je u módních "guru" také velice oblíbená. Opravdu velké, ale opravdu velké plus za vrstvení. Jediné, co by se dalo považovat jako mínus, je "psaníčko", které se barvou a potiskem nehodí ke květinovému saku.




Ji Hyemi
Vysoký pas. Další velice oblíbený prvek v dnešní celosvětové módě. A nejvíc je snad pozorován právě v Jižní Koreji. I když Hyemi nemá postavu jako modelka, i tak si tyto kalhoty může dovolit, protože jí protáhnou nohy. Svetr je jednoduchý, ale velice moderní a pěkný. Jen škoda opět té kabelky, která se nehodí... Kabelka je výrazná a bije se se svetrem. Další škoda, že slečna nezvolila boty na podpatku, protože by jí to ještě více opticky prodloužilo nohy.



Lydia
U Korejců jsou tyto čepice snad oblíbené po celý rok. Outfit je jednoduchý a ne příliš barevný. A tady přesně platí, že v jednoduchosti je krása. Opravdu, tomuhle se nedá nic vytknout. Nejlepší část tohoto outfitu je zaručeně pončo/kabát.




Choi Goya
I starší (chcete-li, vyzrálé) ženy se umí oblékat velice pěkně. A z této ženy by si měli vzít vzor ženy tady v Čechách. U žen se musí dbát na to, aby nevypadaly jako staré-mladé. Proto je dobré nevolit mnoho pestrobarevných kombinací. Goya zvolila pěkné krémové kalhoty s vyšším pasem. Obyčejná modrá blůza a poté sladit kabelku s botami (i když to už dávno není pravidlo). Jednoduché s efektem.



ZDROJ: stylesophomore.blogspot.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9