Hostel ve stylu knihovny

00:50 | 25.03.2017 Saki 1
Tokijský hostel BOOK AND BED poskytuje možnost vyzkoušet si "báječný moment spánku" všem milovníkům četby a spaní, ve skromných prostorách alternativní knihovny.
hostel
hostel FOTO: bookandbedtokyo.com
Nově otevřený hostel BOOK AND BED (dále jen BAB) v Tokiu nabízí svým klientům spojení alternativního stylu ubytovaní a literatury. Přeci jen je na světě spousta lidí, kteří si před spaním rádi přečtou dobrou knížku. A v tomto hostelu mají na výběr z více než 1 700 knih nejen v japonštině, ale i v angličtině.

BAB na první pohled vypadá jako obyčejná knihovna nebo knihkupectví. Na jedné straně regály plné knih, na straně druhé pohovky a polštáře k odpočinku.



Nicméně po bližším zkoumání si člověk všimne prostorů mezi regály. Spací prostory jsou přístupné po žebříku. Návštěvník tak může ulehnout mezi desítky knih, zatímco se z (minimálně) jedné bude těšit. 



BAB kromě těchto lůžek mezi knihami nabízí i dalších 18 míst ke spaní, které jsou podobné klasickým japonským spacím kapslím. Jedna noc v tomto hostelu vás vyjde minimálně na cca 800,- CZK.



Tak co, chtěli byste strávit alespoň jednu noc v tomto zajímavém hostelu?


ZDROJ: mymodernmet.com
FOTO: bookandbedtokyo.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9