Nejlevnější ubytování v Japonsku pro otrlé

15:00 | 03.12.2019 TerkaS 0
Hledáte opravdu levné ubytování v Japonsku? Máme pro vás tip na jeden hotel, ve kterém stojí ubytování pouhých 23 Kč. Samozřejmě je tu malý háček.
Hotel Asahi
Hotel Asahi FOTO: screenshot z YouTube
Pokud vám nic neříká pojem soukromí, můžete zvážit ubytování se v tomto hotelu takřka za pakatel. Dvacetisedmiletý Tetsuya Inoue vede hotel Asashi Ryokan vlastněný jeho babičkou. Když se uváděl do provozu, zjišťoval Inoue způsoby, jak nalákat nové cestovatele a možná i jak strhnout na hotel více pozornosti. Když se tu ubytoval jeden britský cestovatel a živě vysílal většinu svého pobytu pro své sledující, Inoue dostal nápad: Co kdyby sám rozjel živé vysílání?

"Tohle je velmi starý ryokan a já hledal novou obchodní strategii," řekl Inoue CNN. "Náš hotel patří mezi ty levnější, takže mu musíme dodat nějakou přidanou hodnotu, něco jedinečného, o čem budou všichni mluvit."

Cestovatelé pobývající v Asahi Ryokan si mohou vybrat pokoj č. 8, pokud chtějí, aby je sledoval během jejich pobytu takřka celý svět. Výměnou za účast v tomto bizarním projektu získají lákavou nabídku. Jedna noc vás totiž vyjde na méně než 1 dolar (23 Kč). Každý pohyb obyvatelů pokoje 8 bude vysílán živě do světa. Jsou tu ale nějaké úpravy týkající se soukromí. Koupelna se nachází mimo záběr kamer a video je beze zvuku, takže hosté budou mít soukromí při telefonování či rozhovorech.

I když nyní ryokan prodělává kvůli pokoji 8, tak hned jak se tento nápad stane dostatečně populárním, budou moci být vysílány i reklamy a z kreativního nápadu se stane výdělečná činnost. A jestli vám nevadí, že vás během spánku budou tisíce cizinců sledovat přes živé vysílání, našli jste nyní cenově dostupnou nabídku, jak navštívit město Fukuoka, které navštěvuje rok co rok čím dál více turistů.

Živé vysílání můžete sledovat na YouTube kanálu One Dollar Hotel.

ZDROJ: travelandleisure.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9