Fanny Flambeaux! "Japonská Barbie" pro dospělé

14:00 | 28.07.2015 Barbora 4
Měli jste jako malí rádi panenku Barbie? Tak možná že zrovna vás zaujme tato panenka z Japonska pro dospělé! Na první pohled je obyčejná, ale opak je pravdou... Tuto panenku totiž můžete klidně použít místo prskavek na vánoční stromeček...
Japonci nám opět dokazují, jak vynalézaví jsou…

Fanny Flambeaux je krásná panenka, vlastně skoro jako panenka Barbie. Ovšem křivkami a roztomilým "Barbie obličejem" to končí.

Fanny Flambeaux je součástí něčeho, co se nazývá Smoking' Pussies gang.
Kdo stojí za výrobou této panenky sice nevím, ale posuďte sami, že nápad je to zajímavý. Svědčí to o velké fantazii, ale myslím, že vás určitě také zajímá, jak to toho dotyčného asi napadlo.

A čím je vlastně tak zvláštní?

Fanny Flambeaux



Panenku můžete umístit například na narozeninový dort. Pokud ji kupujete (musíte být starší 18 let!), prodavač v Japonsku vám vysvětlí i její bezpečné použití. Jestliže budete mít zájem, dokonce vám i řekne, jak si takovou panenku můžete vyrobit sami.

V případě, že si takovou panenku rozhodnete koupit, se však ujistěte, že jste v místnosti bez alarmu (viz pán na videu). Děláte to na zcela vlastní nebezpečí! Panenky totiž mohou explodovat v plamenech.

Využití panenky:
  1. Panenku můžete využít na dort (jako ledovou fontánu) - Ohněte ji, aby byl zadeček vystrčený.
  2. Vzhledové zapůsobení například pro dcerku (nedoporučuji)
  3. Plynový zapalovač a světlo (na barbecue například)
 
 
ZDROJ & FOTO: thegoktor.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9