Představení finalistů K-POP Contestu - SunHye

20:00 | 10.07.2015 Babu 15
I dnešní představená zpěvačka už jistě bude mnohým povědomá. Kdo z vás přijde fandit právě SunHye?
SunHye
SunHye FOTO: Anna Bělková/Czech Hallyu Wave

Jméno: SunHye
Věk: 22

Kategorie: Zpěv

O mně:
Jmenuji se SunHye (ale taky mě můžete znát jako Ayu, přezdívek mám hodně), je mi 22 let a vůbec na to nevypadám. V Brně studuji hudební vědu a když se mi podaří napsat všechny seminárky a dokonce v termínu, tak ještě nějaký ten pátek studovat budu. Před více než čtyřmi lety mi moje kamarádka pustila pár k-popových videí a začaly jsme se spolu dívat na show plnou trapných idiotů. Od té doby jsem věrná ELF ^^ O rok později kamarádka narazila na hudebních show na nováčky v růžových kvádrech, jejich debutové MV jsme sjížděly pořád dokola, a díky tomu jsem i L.O./\.E. Taky ráda chodím s přáteli do kina (nejen) na marvelovské filmy, zbožňuju Miniony a svá dvě morčátka Bobinu a Bublinu (korejské jméno doma neprošlo…).


 

Po mnoha letech ve sboru je teď Contest moje jediná příležitost si pořádně zazpívat a namotivovat se k něčemu pořádnému. A že té motivace je!

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Všem, kteří se přijdou podívat a podpořit své oblíbence, přeji, ať si Contest pořádně užijí a fandí o sto šest. Já si to i přes nervozitu užiju určitě a na pódiu do toho dám všechno!

Odkazy
Ask
Youtube


FOTO: Anna Bělková/Czech Hallyu Wave


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9