Představení finalistů K-POP Contestu - Virdo

18:00 | 09.07.2015 Babu 6
Dnešní představená skupina bude některým možná už notoricky známá. Virdo! A co vy? Připojíte se k jejich fanouškům?
Virdo
Virdo FOTO: Czech Hallyu Wave
Členky:
Zuzana Římská – Zuzziny aka Uzanka
Kateřina Šimková – Sparkly aka not-sparkly-at-all
Vendula Burešová – Enda aka horny-filthy-bando
Anežka Satorová – Agi aka your new nightmare
Eliška Hlubinková – Meloun aka Minhella
Daniela Jurečková – Danielka aka Epic maknae


Věkový průměr: 22,4285714
Fyzický věkový průměr: 68
Psychický věkový průměr: 5

Kategorie: Performance

O skupině:

Na zdraví!

Jsme skupina VIRDO. Do Contestu jsme se letos přihlásily již potřetí a i tentokrát jsme v lehce pozměněné sestavě. Jsme všechny kamarádky zhruba už někdy od druhohor, původem z krásné vesničky na Hané, z Olomouce.

Už dávno nepatříme k nejmladším a v současné době se tedy všechny snažíme studovat, což nás rozehnalo po celé republice. Na Contest se povětšinou skládáme podle toho, kdo má zrovna čas přijít na trénink nebo do vinárny. Zatím se zdá, že máme nespočet contestových kombinací, co se členů týče – je nás prostě milion. Hlavně v kilech.



Neumíme sice moc tancovat ani zpívat, ale jsme mistryně hry se zrcadly a kouřem. A dokud nás to baví, nepřestaneme! Název VIRDO je počeštěná zkomolenina anglického slova weirdo (creative, we know), což nás jako jednotlivce i skupinu poměrně přesně vystihuje. Členek je všehovšudy 8, ale tento rok contest zvládlo jen 6 z nás.

Náš leader Melon vás překvapí silným hlasem, který tak docela neodpovídá její velikosti, a náš intelektuál Sparkly rappuje jako král. Endy se svou pravou rukou Zuzziny vedou naše taneční snažení, Agi se stará o to, abychom se nestaly dalším příspěvkem na Módním pekle, a maknae je comic relief.

Na naše tragické předkolo jsme se nezvládly (především z logistických důvodů) sejít v plném počtu a i ten počet, co se sešel, na trénování zdaleka neměl tolik času, kolik bychom si přály. Proto se budeme o to víc snažit sobě i vám všem ukázat mnohem lepší finálové vystoupení!

Dejte nám pls money, we poor.

Pac a pusu.

Videoukázka:


Odkazy:
Facebook
Youtube


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9