Představení finalistů K-POP Contestu - B2L!

21:26 | 02.07.2015 Babu 2
A konečně je tu první představení finalistů K-POP Contestu 2015, tříčlenná dívčí skupina B2L!
B2L
B2L FOTO: Czech Hallyu Wave

Členky:
Lucie Bartošová (Agonnie), 24 – (main) leader
Linh Leová (Lin), 20 – main vocal
Barbora Brunclíková (Ginger), 20 – main dancer


Kategorie: Performance

O skupině:
Skupina B2L vznikla 16. 4. 2015 a to vedle automatů na sušenky na akademické půdě FF UK, kde všechny 3 momentálně studujeme. B2L je současně zkratka našich jmen a zároveň představuje naše skupinové motto (jaké? …to je tajemství).



Vzhledem k tomu, že naše skupina vznikla 1 měsíc před předkolem, měly jsme jen 5 tréninků na to, abychom se secvičily, ale účast na contestu nás dostatečně motivovala a teď už trénujeme na hlavní kolo! Zpěv a tanec jsou naší společnou vášní a tak jsme na sebe po předkole ještě tvrdší a snažíme se neustále zlepšovat. Hlavní motivací je pro nás samotná účast v soutěži, kde budeme moci získat plno nových a důležitých zkušeností i přátel. Uvidíme se na contestu a doufáme, že si to užijete stejně jako my!

Videoukázka:



Vzkaz pro fanoušky:
Jelikož jsme jako skupina nováčci a na této scéně vystupujeme poprvé, budeme rády za jakoukoliv formu podpory. Všichni naši fanoušci nechť se tedy nebojí projevit! Bannery, potlesk a povzbuzování nám dozajista vykouzlí úsměv na rtech.


Odkazy:
Než se uvidíme v hlavním kole, můžete nás sledovat na instagramu a youtube. Připravujeme pro vás i stránku na facebooku a další. Stay tuned!

Instagram
Youtube



FOTO: Czech Hallyu Wave


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9