Zapojte se do projektu I AM KOREA

16:00 | 22.06.2015 Eunka 1
Organizace Sayul pořádá projekt, během kterého přiblíží obyvatelům Korejské republiky krásu a kulturu evropských zemí včetně České republiky. I vy se můžete stát součástí tohoto projektu. Jak? To zjistíte v článku.  
I AM KOREA
I AM KOREA FOTO: screen z YouTube

Jižní Korea se připravuje na oslavy 70 let od národního osvobození a v rámci těchto oslav vznikl projekt nazvaný I AM KOREA. Mnoho slavných umělců této asijské země se spojilo a nazpívalo společný song The Day We Meet, který zajisté zazní i na koncertu, který se uskuteční 15. srpna v Seoul World Cup Stadium. 



V rámci těchto oslav vznikl již zmiňovaný projekt I AM KOREA, který ale nezůstane jen v rámci Koreje. Organizace Sayul se stala jeho součástí a tři zástupci z ní vyrazili na cestu kolem Evropy, během které natočí kulturní dění v evropských zemích. Již tento týden, konkrétně dnes a zítra, budou hledat zajímavá turistická místa a také – chtějí poznat lidi, kteří se zajímají o korejskou kulturu.

Spolupráce naší země a tohoto projektu spočívá v tom, že zítra 23. června se sejdeme v Praze a provedeme zástupce Sayul organizace Prahou a poté se pokusíme zazpívat část písně The Day We Meet. S sebou si můžete vzít cokoliv, co reprezentuje naší zemi – českou vlajku, plakáty apod.

Veškeré informace, včetně textu písně naleznete v této facebookové skupině, kde se domluvíme na místě a čase srazu. 


ZDROJ: Czech Hallyu Wave


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9