Coffee Girls (Coffee dívky)

12:17 | 27.01.2013 JiWoo 11
Krásné společnice, které vám přivezou kávu až do domu, a budou vám dělat společnost. Tyto dívky můžete najít téměř v každém korejském městě. 
Káva a příjemná společnost v jednom.
Káva a příjemná společnost v jednom. FOTO: weheartit.com
Mnozí lidé si myslí, že se jedná o prostituci. Ta je v Koreji nelegální, ale dodávání kávy ne. Coffee Girls dovážejí kávu a obsluhují, ale jejich hlavním účelem je společnost a konverzace. Káva stojí asi 600 wonů během dne. Během noci může cena stoupnout až na 10 000 wonů.

Zaměstnanci kavárny (muži) obvykle vezou Coffee girl na skútru k domu zákazníka. Dívka jde do domu zákazníka sama, ale muž, který ji přivezl, na ni čeká venku. To pro případ, že by byla v domě příliš dlouho. Když se dívce muž zalíbí, zůstane déle. Ovšem pokud mají v kavárně ještě hodně zakázek, muž, který čeká na Coffee Girl, zatroubí na znamení, že si má dívka pospíšit. Je to také z důvodu jejich bezpečnosti (zejména, když jsou dívky s cizinci). Některé dívky jsou velmi sympatické a společenské, jiné zase vystrašené a spíše tiché.

Pro mnoho Korejců je návštěva Coffee Girl zpestření dlouhé noci, během které studují. Některé kavárny pracují 24 hodin denně, jiné pouze přes den. Někdy dívky nosí velmi odhalující oblečení, někdy na sebe dokonce nechají sáhnout, a to aby dostaly více zaplaceno.

U cizinců je to trochu složitější. Konverzace se vyvíjí podle toho, jak dobře umíte korejsky. Mnozí uvádí, že hovor s Coffee Girl je dobrý způsob, jak si procvičit korejštinu.

Pro spoustu mužů je čas strávený s Cofffee Girl zábavný. Dívky většinou odhadnou povahu zákazníka hned na první pohled. Pokud je muž zvrhlý a chce po dívce něco více, dívka se zvedne a z domu odejde.

Většina dívek vykonávajících tuto práci, stejně jako prostitutky, jsou obvykle sirotci anebo dívky, které nemají podporu od svých rodin.

Co si myslíte vy o tomto druhu společnosti? Odsuzujete Coffe Girls, nebo na jejich práci nevidíte nic špatného?

Zdroj: yahoo.com,  happylunatic.blogspot.comfriendfinder.com,
 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9