AsianStyle má narozeniny + soutěž

21:00 | 16.12.2013 AsianStyle 16
Dnes je tomu přesně rok, co jsme spustili náš web zaměřený na Asii. K této příležitosti jsme si pro Vás připravili malou soutěž.
AsianStyle panda tak, jak si ji pamatujete z našich začátků
AsianStyle panda tak, jak si ji pamatujete z našich začátků
Dne 16.12.2012 v osm hodin večer se zastavilo odpočítávání spuštění nového webu s názvem AsianStyle. Za rok fungování můžeme hrdě říci, že jsme se hodně posunuli vpřed. Samozřejmě je ještě co zdokonalovat, ale doufáme, že budeme úspěšně pokračovat mnoho let, abychom byli stále lepší a pomalu to k té dokonalosti dotáhli.

K úspěchům hlavně můžeme řadit exkluzivní rozhovory pro náš web, ať už se týkají thajských Evo Nine, korejského tanečníka Chrise Koo, americké skupiny Nylon Pink, bývalého člena skupiny Soul Connection, RiLorda, vietnamské módní návrhářky MiMi Lan, čínského mistra bojového umění wushu Zhai Hong Yina, slovenské zpěvačky a fanynky k-popu Misty, korejského cyklisty po Evropě Yoo Jeong Moa či přímo producentů korejského filmu natáčeného částečně v České republice s názvem International Market.

Dále pak nesmíme opomenout všechny reportáže z různých akcí, ať už se konaly v České republice, jako např. Korejský víkend, Korejské dny v Ostravě, Česko-korejský sportovní den, Czech Hallyu Wave Event 2013, Česko-vietnamský studentský večírek, festival japonské kultury NatsuCon, festival asijského filmu Filmasia, koncert japonských Crossfaith; nebo v cizině: náš historicky první report z BigBang koncertu v Londýně, reportáže z koncertů CNBLUE a B1A4 v Koreji popř. nejnověji z koncertu VIXX v Itálii nebo INFINITE a jejich evropského turné One Great Step.


Část redakce AsianStyle na první K-Food & K-Pop Party


Rádi bychom tímto poděkovali všem našim aktivním redaktorům, kteří se nevzdali a nevzdávají a pilně pro Vás denně připravují články na rozmanitá témata. Začínali jsme zaměřeni především na korejskou moderní hudbu, ale nyní je určitě nutné vyzdvihnout všechny naše články o kultuře, historii, technice a cestování, kterých na našem webu přibývá. Děkujeme!

Taktéž velké díky patří Vám, našim čtenářům, kteří jste s námi setrvali až do dnešního dne. Vaše komentáře, odběry a lajky článků jsou velikou podporou a hnacím pohonem pro mnohé naše redaktory a bez Vás by se náš web rychle po svém spuštění opět ztratil. K dnešnímu dni můžeme napočítat 1 433 registrovaných uživatelů, což je nádherné číslo a my Vám za to velice děkujeme! Zůstaňte nám, prosím, věrni i nadále.

V neposlední řadě patří poděkování i našim partnerům, kterých se za rok působení nasčítalo hned několik. Určitě je nutné zmínit občanské sdružení na podporu korejské kultury v České republice, Czech Hallyu Wave, občanské sdružení INFO-DRÁČEK na podporu začlenění vietnamské komunity do společnosti, korejskou kosmetiku MISSHA, Velvyslanectví Korejské republiky v České republice, japonsko-korejskou restauraci Tokyo U Kavalíra nebo nejnověji asijský filmový festival Filmasia. Děkujeme všem za podporu a spolupráci a těšíme se na další možnosti.

Naše druhá AsianStyle Party v klubu Radost FX

S tím souvisí i všechny naše akce, kterých jste se mohli zúčastnit. Ať už se jedná o naši první AsianStyle Party, druhou AsianStyle Party k zakončení Czech Hallyu Wave Eventu v létě, dvě K-Food & K-Pop Party v restauraci Tokyo U Kavalíra a Narozeninovou AsianStyle Party v rámci AsianStyle víkendu z minulého týdne. Děkujeme všem, kteří se akcí účastnili či nám s nimi pomáhali a doufáme, že se na nějaké další s Vámi opět setkáme. Určitě se máte na co těšit!


Jak jsme zmínili již v úvodu, abychom oslavili první rok fungování AsianStyle, přichystali jsme si pro Vás také malou soutěž. Výherce od nás obdrží mini album Everybody skupiny SHINee. Co je nutné pro to udělat?



Řekli jsme si, že výhercem bude ten, kdo vymyslí nejoriginálnější/nejvtipnější/nejpěknější přání k narozeninám naší AsianStyle pandě. Ať už vymyslíte básničku, složíte jí písničku, nakreslíte přání na arch papíru a pošlete nám sken či rovnou vytvoříte digitální obrázek v PC, to už je zcela na Vás. Své výtvory a návrhy posílejte na e-mail soutez@asianstyle.cz s předmětem Narozeninová soutěž, s Vaším jménem a Vaším uživatelským jménem na AsianStyle. Čas máte do konce týdne (tedy do neděle 22.12.2013). Poté zde na našem webu proběhne hlasování o nejlepší dílo a výherce od nás obdrží výše zmíněnou cenu.

Zaujalo Vás to? Pokud ano, budeme jen rádi, když se do naší soutěže zapojíte. Přejeme hodně štěstí a pěkných nápadů a těšíme se na Vaše výtvory.


Ještě jednou děkujeme všem za Vaši přízeň a společně nyní popřejme naší pandě pěkné narozeniny. Všechno nejlepší, AsianStyle!


Korejské velvyslanectví             Tokyo U Kavalíra                       DreamWare
  

   Noi                                          Café Buddha                             ŠENÝR Bijoux s.r.o. 
  

Lam Femme Mimi                       Pho Family                               Missha  

Mamy                                         Thai Fit                                     Czech Hallyu Wave
  

Sushi Time                                NextTop Entertainment              Filmasia
  

INFO-DRÁČEK                           Mista Music                              2NE1 CZ&SK
  

Friends Prague                         Elegance in detail                       DBSK Czech
  

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9