Přihlaste se do K-POP Contestu a odleťte reprezentovat ČR do Koreje!

20:00 | 28.04.2015 Babu 0
Jste fanoušci K-POPu? Zpíváte nebo tančíte? Netřeba být profesionálem, abyste se stali úspěšným reprezentantem České republiky v Koreji. Stačí mít odvahu. 
Pražské předkolo K-POP Contestu 2014
Pražské předkolo K-POP Contestu 2014 FOTO: Czech Hallyu Wave, Lea Fox
Až do 13. května máte možnost přihlásit se jako soutěžící do českého finále celosvětové soutěže K-POP World Festival, a to buď do kategorie "performance" nebo "zpěv". České finále pořádá občanské sdružení Czech Hallyu Wave, které se zaměřuje na propojování česko-korejských kulturních vztahů. 

Do soutěže se může zapojit každý, bez ohledu na úroveň zpěvu či tance a věk. Podmínkou je české občanství či potvrzený dlouhodobý pobyt v České republice (stačí být studentem střední nebo vysoké školy v ČR). 

Cílem K-POP Contestu je nejen dát nadaným zpěvákům a tanečníkům příležitost předvést ostatním, co umí, ukázat jim nové možnosti, odměnit je za jejich snahu a motivovat k dalšímu rozvoji.

Každoročně má vítěz K-POP Contestu šanci dostat se na finále v Koreji. A že jsou šance ČR veliké, potvrzují i krásná umístění českých reprezentantů v minulých ročnících. V roce 2012 Českou republiku reprezentovala skupina O.M.G., která své vítězství na české půdě obhájila a vyhrála cenu grand prize, v roce 2013 nás úspěšně reprezentovala skupina Six Of A Kind, která si odvezla nádherný bronz, a v loni nasazenou laťku obhájila dívčí skupina Effe(x)tion, která získala stříbro. 

Jsou vítáni všichni, kteří mají chuť vyzkoušet si vystoupení na veřejnosti v profesionálních podmínkách a vyslechnout si ohodnocení odborné poroty.



Talentová předkola proběhnou 17. května 2015 v Praze a 24. května 2015 v Brně. Závěrečné finále, na které postoupí celkem 16 šťastných finalistů, proběhne 19. 7. 2015 v Národním domě na Vinohradech. 

Soutěžící se mohou přihlásit vyplněním přihlášky, kterou najdou na stránkách pořádajícího sdružení Czech Hallyu Wave, a odesláním přihlášky na příslušný e-mail.

Staňte se i vy úspěšným reprezentantem České republiky v K-POPU a vychutnejte si zážitky, které vám tato příležitost nabízí. 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9