Představení finalistů K-POP Contestu - Monster Crew!

19:00 | 03.07.2015 Babu 15
Dnes představujeme druhou skupinu. Opět je to dívčí skupina... sedm členek, pyšnících se názvem Monster Crew! Budete fandit?
Monster Crew
Monster Crew FOTO: Czech Hallyu Wave

Členky:
Pham Phuong Hoa (Niky) – Singer, akrobatka skupiny
Sabina Stanjurová (Sabi) – Leader, Singer
Jana Procházková (Jane) – hluboký hlas skupiny, co-leader
Nguyen Quynh Chi (Tami) – skupinový bavič
Yvonne Houlíková (Michiko) – main dancer, hobbit
Vu Ha Lan (Hayley) – main singer, oběť
Pham Hoai An (An) – dancer, maknae
Věkové rozmezí 15 – 17

Kategorie: Performance

O skupině:

Jak vypadá naše skupina doopravdy byste radši ani nechtěli vědět. Jakmile se sejdeme, vracíme se zpátky na úroveň školky a strávíme celý trénink smíchem. Není to však tak, že bychom netrénovaly, ba naopak, ale trochu zábavy přeci neuškodí, ne? Jsme opravdu parta k pohledání. Sešly jsme se opravdu velkou náhodou a samým štěstím. Neměly jsme vůbec tušení, že se sejdeme v takovém počtu, a že si budeme takhle rozumět. To sám osud chtěl, abychom se daly dohromady. A to, že se to doopravdy stalo, zapříčinila tato soutěž, takže můžeme jen děkovat.

Co se týče našeho jména, vzniklo spíše sarkasticky a rozhodně ne podle nějakého monstra. Vzhledem k tomu, že tancujeme hlavně na BTS písničky a máme všechny BTS rády, chtěly jsme to nějak spojit. Nejdříve, že by to bylo Bangtan girls, ale to bychom nemohly tancovat na ostatní skupiny a tak jsme podle jejich leadera – Rap Monstra – vymyslely Monster Crew.

Naše tréninky vypadaly opravdu chaoticky, zvláště před předkolem, ale jakmile přišla naše „trenérka“ Yvonka, všechny jsme hned nastoupily a poslouchaly příkazy. Když jsme se dozvěděly o postupu, hned po oslavách jsme začaly tvrdě cvičit, i přes horší podmínky jako například cestování a čas. Opravdu si přejeme vyhrát a pokud se nám to nepodaří, máme na to další roky, abychom se vytrénovaly na takovou úroveň, abychom se doopravdy díky této soutěži dostaly do Koreje. Ale tohle není naše jediná motivace. Naše tréninky nejsou jenom o tom, abychom tvrdě dřely, ale užíváme si spolu spoustu skvělého času a hlavně společně děláme jednu věc, která nás nejvíc baví – tanec.

Když to vezmeme podle věku, nejstarší je Niky. Je to taková hezká tvářička skupiny a vždy je milá a plná úsměvů, k tomu navíc má skvělý styl oblečení, který jí každý den chválíme. Alespoň v mysli. Když zpívá, je snad ještě roztomilejší než obvykle.


 

Sába, Sabi, Sabinka, dokonce Choco, jak jen jí správně říkat. Kecal a blázen skupiny. Při našem prvním setkání nezavřela pusu a pokaždé má v rukávu několik vtipů, aby nasadila zábavnou atmosféru. Kromě toho všeho šílenství je skvělá organizátorka a my se alespoň nemusíme o nic starat.

Jana je chladná hlava skupiny. Snaží se být za každou cenu racionální a chytrá, což se jí daří. Samozřejmě, občas nastane zkrat a Jana se přidá k našim lotrovinám a blbne jako nikdo jiný. Řeší však věci v klidu a poměrném tichu, čímž se liší od ostatních.

Chi, Tami se k nám připojila o trochu později, takže pro ni bylo rozhodně těžší dostat se do našeho zvláštního kolektivu. Je to snad jediný člověk po Yvonce, kdo se doopravdy vždy snaží. Možná je zatím tichá, ale už vidíme, jak hezky se nechává podvolit naším bláznovstvím.

Yvonka, Michiko, Myška, naše drsná trenérka, avšak úplně nejmenší a nejroztomilejší, což je celkem ironické. Může se zdát, že je přísná, klidná a dokonce i děsivá, ale my dobře víme, jaký to umí být blázen. Výborně tancuje, a proto si zasluhuje čestné místo vpředu v sestavách a hlavně při trénování, kdy se ji snažíme nějak napodobit.

Hayley, šikanovaná, děsivá, bláznivá, s velkými nozdrami. Takto bychom popsaly naši Halan. Všechno si jede vlastním stylem, ale moc dobře tancuje a učí se velmi rychle. Mohla by skoro zastávat místo JungKooka, jelikož i zpívá a rapuje, ale ta šikana k tomu prostě nesedí.

An, naše maknae a nejlepší přes „ksichty“. Své skvělé taneční pohyby doplňuje vyplazeným jazykem nebo jiným divokým výrazem. Ukecaná a vždy s dobrou náladou. Nesmíme zapomenout na to, jakým způsobem si prohrabává vlasy, je téměř nemožné takovou otočku napodobit.

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Budeme rády za každou formu podpory, nejvíce však, když přijdete na soutěž a budete nám hlasitě fandit!

Odkazy:
Facebook


FOTO: Czech Hallyu Wave


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9