Představení finalistů K-POP Contestu: Elleanor

18:29 | 05.08.2014 Babu 5
Představujeme vám jedinou sólistku, vystupující na letošním K-POP Contestu v kategorii Performance.
Elleanor
Elleanor FOTO: Czech Hallyu Wave, Lea Fox

Jméno: Lenka Nakládalová
Věk: narozena v roce 1993

O mně:
여러분 안녕~, jelikož sama nerada čtu dlouhé články, tak to vezmu zkrátka. Ale nebojte, něco málo se dozvíte. Jsem artsy arty člověk… Ne, nic? OK pojďme na to česky… Umělecká duše se ve mně nezapře. Nikde. Nikdy. Většinu toho, co umím a dokážu, jsem se naučila sama. Ano, chodila jsem na pár lekcí zpěvu a pár workshopů tance, ale to je jen zrnko oproti tomu, co jsem dokázala vytvořit za hodiny a hodiny doma někdy mezi půlnocí a druhou hodinou ranní (mimochodem sousedé pod námi mě opravdu nemají rádi.) (+_+).



K-POP je pro mne něco jako startér. Nastartoval mou dobrou náladu, sebevědomí, mé svaly (hlavně ty, o kterých jsem nevěděla, že vůbec existují), obě hemisféry a touhu něco s tím životem konečně udělat. Baví mě se transformovat do různých stylů a konceptů: s Block B můžu být šílená, s After School sexy a s BTS boyish.

A K-POP Contest je pro mě výzva a dodává mi sílu pokračovat a věřit ve svůj sen. Vždy získávám nové zkušenosti a hlavně kritiku, která dá věci znovu do pohybu tím správným směrem. Popravdě jsem nevěřila, že postoupím do dalšího kola. Už jen proto, že jsem sama a proto, že zpěv není mou nejsilnější stránkou. Jakmile mi ale přišla kladná odpověď, tak jsem koulela očima, že jsem v kategorii Performance. Já sama samotinká proti všem těm skupinám. 무서워 ε=ε=(っ* ́□`)っ Ale pro vás všechny lidičky: Challenge accepted.

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Doufám, že si K-POP Contest všichni společně pořádně užijeme. Vyřádíme se 미쳐가 미쳐가 a vyřveme hlasivky. Těším se na vás.
A hlavně follow your dreams. ☆*・ ゚゚・*\(^O^)/*・ ゚゚・*☆

Odkazy:
YouTube


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9