Zajímáte se o čínské bojové umění? Navštivte Wushucentrum

17:00 | 02.02.2015 Mei 0
Zajímáte se o bojová umění? Rádi byste se naučili něco ze stylů kung-fu? Chcete si zlepšit kondici i zdraví? Pak určitě neváhejte a navštivte školu mistra Qin Ming Tang v Perunově ulici Praze.
Wushucentrum Praha
Wushucentrum Praha FOTO: facebook.com/Wushucentrum
Ve Wushucentru mistra Qin Ming Tang si můžete vybrat z mnoha různých stylů. Vyučuje se zde Shaolin, Taiji, Qi-gong, Ba Gua nebo čínský box San Da. Škola nabízí výuku nejen pro dospělé muže a ženy, ale také pro děti od 7 let.
 
Kromě mistra Qin Ming Tang zde vyučuje také jeho syn Qin Fei a mistrová Zhao Li Ping, která učí Taiji a Qi-gong. V mistrově rodině se umění wushu předává z generace na generaci, i on se nejprve učil od svého otce.
 
Kromě školy v Perunově ulici v Praze mohou Wushucentrum zájemci o bojové umění navštěvovat také v ZŠ Vodičkova na Praze 1, na dvou místech v Plzni (Hotelová škola, U Borského parku 3 nebo Obchodní akademie, nám. T. G. Masaryka 13) a v Brně (Masarykova univerzita - Fakulta sportovních studií, Vinařská 5d).


 
Kromě výuky čínského bojového umění nabízí Wushucentrum také obchod se zbraněmi, oblečením a obuví pro cvičení, vybavením pro styl San Da či výukovými CD.
 
Pokud byste si chtěli vyzkoušet tradiční čínskou medicínu, i tu zde najdete. Kromě všemi velmi dobře známé akupunktury zde nabízejí také čínskou masáž Tui Na, která má blahodárné účinky na svaly a tkáně a také stimuluje energii Qi (Čchi). Další metodou, kterou zde nabízejí, je metoda baňkování, kterou jste už jistě nejednou viděli v některém wuxia filmu, kdy se na tělo přikládají skleněné baňky a prokrvují danou část těla. Tato metoda je relaxační metodou, která prohřeje organismus a uvolní ztuhlé svalstvo. Metoda Moxování je podobná akupunktuře. Nepoužívají se tu ovšem jehličky, nýbrž bylinné směsi. Pomáhá k vyrovnání energie v jednotlivých drahách těla. Další metodou, kterou zde používají je takzvaná masáž Gua Sha, která z těla odstraňuje nečistoty.
 
Pokud se chcete o Wushucentru dozvědět více, podívejte se na jeho oficiální stránky nebo na facebook.

  

Speciální nabídka pro čtenáře AsianStyle:

Pokud byste si chtěli vyzkoušet ve Wushucentru některé ze stylů bojového umění, můžete se zúčastnit jedné hodiny zdarma. Stačí přijít podle rozpisu na některou výukovou hodinu a ukázat v mobilu, na tabletu nebo vytištěné na papíře logo AsianStyle.
 
 
FOTO: ​facebook.com/Wushucentrum

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9