K-FOOD IS GOOD

18:00 | 01.12.2014 Babu 2
Sdružení Czech Hallyu Wave letos poprvé pořádá akce zaměřené také výhradně na jiné kulturní odvětví než je K-POP. První z těchto akcí, K-FOOD IS GOOD, vás zve na večer plný korejského jídla.
K-FOOD IS GOOD
K-FOOD IS GOOD FOTO: Czech Hallyu Wave
Jak již název připomíná, jedná se o akci zaměřenou na korejskou kuchyni. V rámci programu tohoto dne o korejském jídle vám kuchař ukáže, jak a z čeho si uvařit jeden z tradičních korejských pokrmů, poslechnout si můžete přednášku o korejském jídle a typickém dni korejského strávníka, dozvíte se, kde v České republice sehnat korejské suroviny a jak z nich vybírat a některé z korejských pochoutek či suvenýrů si přímo na místě budete moci zakoupit. Součástí akce bude soutěž o tematické ceny a ochutnávka tradičních korejských pokrmů (v ceně lístku).

Na místě bude vstupenka na akci k dostání za 260,- Kč anebo v předprodeji za 230,- Kč (počet míst bude omezený, proto nenechávejte koupi lístků na poslední chvíli!).

K-FOOD IS GOOD se bude konat 5. prosince, tedy den před akcí K-MOVIE DAY. Lístky v předprodeji se dají objednat na obě akce zároveň (vstupenky na obě akce v předprodeji vyjdou na 330,- Kč, tedy ušetříte 65,- Kč oproti vstupu zakoupeném přímo na místě).

Lístky v předprodeji je možné zakoupit od dnešního dne do 3. prosince 2014 a to způsobem, uvedeným na stránkách pořádajícího sdružení.

Pomozte propagovat akci a sdílejte ji na facebooku s hashtagem #kfoodisgood 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9