Představení finalistů K-POP Contestu: G.I.A.

18:31 | 31.07.2014 Babu 14
Dnes se Vám představí šestičlenná skupina, která předvede svůj talent v K-POP Contestu v kategorii Performance.
G.I.A.
G.I.A. FOTO: Czech Hallyu Wave

Členové:
Lucie Bartošová/Seps (22) – babyface leader, zpěv, tanec
Lenka Babáková/Piyoko (22) – stylistka, tanec, muffin master
Lucie Jindrová/L.J. (19) – rap machine, derp skupiny
Kamila Bartošová/Kami (18) – dance machine, elastic girl
Barbora Vyhlídalová/Boomie (17) – hlavní vokalistka, tanec, muffin eater, tornádo
Monika Koubková/GMIN (17) – evil maknae, hlavní tanečnice, choreografie, rap

O skupině:
Skupina jako celek funguje od února tohoto roku, kdy se nás šest dalo dohromady a mělo první společný trénink. Jak jsme k sobě ale vlastně všechny přišly?

Část skupiny spolu působila už rok. Po odchodu dvou členek z předešlého seskupení zůstaly tři členky. V té době se k nám připojila členka, která už k nám tak napůl patřila. Protože jsme se ale plánovaly naučit Voodoo Doll od VIXX, sháněly jsme ještě dva další nadšence. A jako by nás osud svedl dohromady, narazily jsme na dvě dívky, které už si předtím říkaly, že by také vystoupily s Voodoo Doll. Braly jsme to jako znamení a daly se dohromady.

Sice pro nás bylo trochu náročné sjíždět se na tréninky, ale vždycky jsme si je na plno užily a právě proto, že do toho dáváme všechno, co můžeme, proto, že tanec, zpěv a rap jsou nám vším, pojmenovaly jsme skupinu G.I.A. aneb Give it all.

Na předkolo v Brně jsme se neskutečně těšily. Bylo to naše první společné vystoupení a říkaly jsme si, že ať už to dopadne jakkoli, tak si ho musíme prostě užít. Společně s námi jelo soutěžit i plno našich kamarádek, takže jsme se spíš bavily a navzájem se podporovaly. Nervozita tak přišla až chvilku před vystoupením a nakopla nás k tomu vydat ze sebe, co jen půjde. Ty dva týdny čekání na výsledky se zdály jako nekonečné, ale když jsme se pak dozvěděly, že postupujeme a máme tak možnost jet na finále do Prahy, napětí vystřídalo nadšení a smršť smsek a telefonátů sobě navzájem nejspíš udělala mobilní operátory na nějakou dobu šťastnějšími.



Pokud byste chtěli nahlédnout pod pokličku a vědět o naší skupině něco víc, tak to budete mít hodně těžké, protože stránky o nás nevedeme. Možná by tedy nezaškodilo malé info aspoň zde. Aneb co G.I.A. dělá, když netrénuje?

Pokud zrovna netrsáme nebo nezpíváme na nějakou K-POP pecku, jíme. Buď se prostě něčím ládujeme nebo něco chroupáme nebo mlsáme, protože člověk tu energii vkládanou do tance nějak doplnit musí (a jídlo dělá lidi veselejšími!). Další specialitou naší skupiny je sledování divných videí s ještě divnějším hudebním podkladem nebo spazzování nad kočičkami, králíčky nebo létajícím lenochodem (za osvětu v tomto odvětví vděčíme hlavně našemu derpovi skupiny).

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Protože jsme taková různorodá směsice tance, zpěvu a rapu, nemůžeme s určitostí říct, co z našeho vystoupení vyleze. Ať už to ale bude cokoli, doufáme, že si to tak, jako my, pořádně užijete.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9