Lu Shanghai - letošní kolekce triček z čínského velkoměsta

14:00 | 17.07.2014 Erik 1
Rok se s rokem sešel a my se opět podíváme, jaké nové motivy triček si pro své zákazníky na letošní sezónu připravila skupinka nezávislých čínských návrhářů pracujících pod jménem Lu Shanghai.
Logo Lu Shanghai
Logo Lu Shanghai FOTO: lu96.com
A protože je letošní rok ve znamení Koně, začneme dvěma peckami právě z řad ušlechtilého komonstva. Nutno říci, že ačkoli je origami verze skvěle provedená, tak ji přesto bez nejmenších problémů válcuje wuxia provedení.

 

Pokud byste chtěli více undergroundový motiv, tak po chvilce hledání najdete koně i v punkové verzi. K tomu přizvukuje i drsnější varianta jinak roztomilé pandy. Kdo však jednou v životě viděl pandu cenit zuby s ušima trčícíma jako hřebíky, tak ví, která bije.

 

Jako alternativa k celosvětově obehraným tričkám pro turisty ve formátu "I LOVE xxx" se přímo nabízí následující verze šanghajské architektonické dominanty. Protiváhou k tomu lví úředník poslední císařské dynastie.

 

Zkrátka nesmí zůstat místní motorkáři a rockeři (pamatujete na Buddhu z minula?). Jinak chlapíka v tradičním hanfu na chopperu už jsme tu na fotce na AsianStyle měli, takže nejde o žádnou smyšlenku. Jen zpodobnění čínské reality.

 

Bájnou nestvůru Nian, která každý Nový rok vylézá ze svého doupěte v horách a je potřeba ji zahnat hlukem rachejtlí a červenou barvou, můžete nosit nejen v průběhu Svátků jara - i když je to rozhodně stylové. Vedle ní pak může obstát jen nebeský drak.

 

Místo mají samozřejmě i jemné, tradiční motivy, které jsou v minimalistickém provedení černých linií na bílém podkladu. Dva příklady níže jsou pouze reprezentativní a výběr je mnohem širší. Od asijských krásek až po symboliku ochrany přírody.

 

Na závěr několik pěkných námětů na fotkách s modely a modelkami se Šanghají v pozadí. Zatím má tohle studio, co se týče kvality produktů, stále vzestupnou tendenci a tak se myslím můžeme těšit, čím nás mile překvapí i příští rok. Laťka je nastavena poměrně vysoko. 

A který z návrhů se líbil nejvíce vám?

 

 

FOTO: lu96.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9