Když už jsou zkoušky a promoce v kapse...

14:04 | 26.06.2014 Erik 4
... přijde čas na bujaré oslavy se spolužáky a spoustu společných fotek na památku. Kreativitě při tom popustili uzdu studenti Shandong U v Číně, kteří si vzali na paškál celou řadu známých filmů a seriálů.
Parodie plakátu filmu Coming Home (2014)
Parodie plakátu filmu Coming Home (2014) FOTO: qq.com
Jak už je pro studenty běžné, nebyl při téhle parodii ušetřen vůbec nikdo. Je jedno jestli film byl místní nebo zahraniční provenience, jestli šlo o seriál nebo celovečerák a už vůbec ne jestli šlo o romantické drama, akční snímek nebo šílenou komedii. Ze záplavy fotek přinášíme výběr těch opravdu povedených, přičemž ale jde zvednutý palec všem těm, kteří se téhle báječné legrace zúčastnili.

Sherlockova seriálová popularita v Číně ho předurčila jako jeden z nutných námětů parodického spektáklu. Hlavně padouch nalevo převzal štafetu s nevšedním zápalem.


Klan létajících lavórů by určitě nadzdvihl obočí nejednoho fanouška wuxia žánru. Na druhou stranu, když se hrany dostatečně nabrousí a budete deset let o půlnoci trénovat jejich házení, budou směle konkurovat létající gilotině.


Tady je vzor sám o sobě mazlivou parodií Thora 2 od uživatele Weiba "bbqfish2012", který získal světovou proslulost tím, že byl omylem u kina v Šanghaji prezentován jako oficiální. Těžko říct, co je mocnější zbraní - jestli Thorovo kladivo nebo čínský zlatavý zvon na odpad.


Co dodat k tomuto kousku? Už obrazová předloha je dostatečně šílená, přesto se dala vyladit ještě do další úrovně. Ten zoufalý výkřik se spodky v rukou bere vše. 


U Legendy o Zhen Huan bylo nejspíš marné snažit se napodobit krásu hlavních protagonistek, zato ale vděčným tématem byly výrazy jejich tváří. Který to podle vás trefil nejlíp? Můj (nadhodnocený) favorit je ústřední hrdin(k)a.  


A přidám i jednu nefilmovou fotku z okamžiku, kdy se trávník vzepřel gravitaci.

Zároveň bych chtěl popřát všem, kteří se na zkoušky ještě stále připravují hodně štěstí. Držíme vám palce!


FOTO: qq.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9