Čína si smlsne na Fidorce! [APRÍL]

18:40 | 01.04.2014 Saki 14
S popiskem Made in China se setkáváme velice často... prakticky všude. Nyní se ovšem budou Číňané setkávat s popiskem Made in Czech Republic a to díky Fidorce, která expanduje do Číny!
Pracovní verze čínské reklamy
Pracovní verze čínské reklamy FOTO: AdActive
Společnost Mondelez Czech Republic - vlastník Fidorky - a čínský distibutor Xao Pao se na začátku tohoto roku dohodli na spolupráci, jež slibuje vývoz "naší" Fidorky do Číny a zároveň i případný prodej do dalších asijkých zemí.

„Když jsem přijel na svou první návštěvu do České republiky, okamžitě mě uchvátily české cukrovinky, které se od těch našich opravdu velmi liší. Nejvíce mi zachutnala Fidorka a tak jsem pár kousků přivezl domů. Když jsem viděl, jak byly mé děti Fidorkou nadšené, uvědomil jsem si, že tato oplatka na čínském trhu opravdu chybí,“ řekl Chen Pao, majitel společnosti Xao Pao.

I když se vše více méně prozatím projednává, navrhují se již obaly Fidorky uzpůsobené pro čínský trh. Vzhledem k velikosti Číny a počtu konzumentů se odhaduje prodej přesahující miliardu kusů měsíčně.

Do této distribuce se samozřejmně můžete zapojit i vy skrze oficiální FB Fidorky a navrhnout slogan pro reklamní kampaň! Co na tuto distribuci říkáte?

ZDROJ & FOTO: facebook.com/Fidorka

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9