Kočičí "burger" pelíšek

18:56 | 26.03.2014 Eunka 5
Japonci jsou velmi vynalézaví, co se domácích mazlíčků týče. Tak se pojďme podívat v čem nocují jejich kočky.
Maru v burger pelíšku
Maru v burger pelíšku FOTO: sisinmaru.blog17.fc2.com
Kočky se velmi rády vtěsnají do úzkého prostoru a také milují teplo a bezpečí. To jsou také hlavní důvody, proč tento zvláštní druh pelíšku vznikl. Vyhlíží trochu jako hamburger anebo velká huňatá makronka. 

Oblibu si získal díky slavným kočkám, které se jmenují Maru a Hana, neboť si radost z pelíšku užívají i veřejně na internetu. Důvod, proč Hana takovou postýlku dostala byl prostý. Majitelka řekla: "Koupila jsem jí ten pelíšek proto, že je velmi citlivá na chlad."

Jenže Hana měla docela smůlu. Kocour Maru sice chlad snáší dobře a nerad spává v teple, avšak i tak pelech ihned zabavil. Hezky na sebe prskali, ale nakonec se podělili. Více se o nich můžete dozvědět na sisinmaru.blog

Nyní se podívejte na dvě kočky v akci a popřemýšlejte, zda něco podobného dopřejete i vašim kočičkám. Další videa o dobrodružstvích Maru a Hany můžete zhlédnout zde.



Zatím to vypadá, že je tato šikovná věcička k mání jen v Japonsku, ale nezoufejte, třeba se časem proslaví i jinde a nebo si pelíšek můžete zkusit ušít.
 

ZDROJ & FOTO: sisinmaru.blog17.fc2.com, boredpanda.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9