TOP nebo FLOP? Yuri na "SBS Drama Awards 2012"

16:44 | 02.01.2013 Hanul-Mi 2
Yuri ze skupiny Girls' Generation se zúčastnila předávání cen "SBS Drama Awards 2012". Její róba měla plno ohlasů u módních kritiků. Jak vlastně tato zpěvačka vypadala, se podíváme právě zde. 
Yuri a její bílé šaty pro tuto akci.
Yuri a její bílé šaty pro tuto akci. FOTO: soompi.fr
Tato akce se konala 31. prosince v Jižní Koreji, kde nechyběla ani mladá zpěvačka Yuri. Byla tam hlavně z důvodu,  že hrála v dramatu "Fashion King".



Yuri se objevila na červeném koberci v dlouhých bílých šatech bez ramínek, s výstřihem a s lehce průhlednými popruhy místo ramínek, které měly na sobě docela výrazné třpytky. Po celých šatech byly připevněny bílé aplikace, které měly pravděpodobně představovat okvětní lístky.

Pro tuto významnou událost se rozhodla pro vlasy stažené do culíku s pár volně spuštěnými prameny podél obličeje. K tomu měla náušnice v barvě šatů.

Líčení je také velice jednoduché a lehké. Je vidět, že ke kráse stačí Yuri jen tenká linka a řasenka.



"TOP" jejího oblečení je čistý a jednoduchý vzhled šatů. Volba šatů byla více než výtečná. Yuri upoutala s těmito šaty všechny fotografy na červeném koberci. Pro tuto zpěvačku jsou šaty jako dělané, protože je dokáže nosit i bez nějakých velkých doplňků a silného líčení. 

Ale i ten "FLOP" se tam našel. Šaty jí nedělají tak skvělou postavu, jakou doopravdy má. Vršek jí dokonale padne, ale jak se zdá, v pase, kolem břicha a boků jí to nesedne. Chtělo by to, aby byly více přilehlé v těchto partiích, které jsem jmenovala. 



Zde je i video, kde kolem 3:25 můžeme vidět Yuri. 



A co říkáté na Yuri vy? Líbí se vám, nebo byste ji raději viděli v něčem jiném?

Zdroj (+foto): soompi.fr, mygirlsgeneration.blogspot.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9