Když hvězdy nosí to samé alias Sulli a Suzy

18:51 | 03.01.2013 Hanul-Mi 9
Často se stane, že dvě hvězdy mají stejné šaty v poměrně stejnou dobu. Někdy jsou i ony překvapeny. 
Toto se nedávno povedlo Sulli ze skupiny F(x) a Suzy z Miss A.
Sulli a Suzy ve stejných šatech
Sulli a Suzy ve stejných šatech FOTO: soompi.fr
V pondělí 31. prosince byla Sulli pozvána na "SBS Drama Awards 2012". Zde dostala i ocenění za roli v dramatu "To the Beautiful You", ve kterém si zahrála se zpěvákem Minhem ze skupiny Shinee.

 


Sulli tedy měla na sobě bíle krátké šaty pokryté okvětními lístky. (Pravděpodobně SME chtělo, aby bylo jasně vidět,  kdo je od SM, protože i Yuri a Yoona na této akci měly šaty s květinovými aplikacemi.)  A aby nebylo kytek málo, tak i do vlasů byla kytka Sulli přidělána, což oživilo její krátké mikádo. V pase byly šaty obvázané stužkou, která byla trochu do zlata. Jiné doplňky k tomu nezvolila, jen velký zlatý prsten na pravém ukazováčku.



Ale tyto šaty měla na sobě i Suzy na akci "KBS Entertainment Awards 2012", kde se představila vedle Shin Dong Yupa a Lee Ji Ae. Zpěvačka narozdíl od Sulli zvolila více doplňků a nedržela se jen u bílé. K šatům zvolila černé lesklé boty na vysokém podpatku.



Vlasy měla stažené do drdolu a ozdobené stříbrnou čelenkou. A té stříbrné se držela i nadále. Výrazné náušnice a náramek, to jsou další doplňky, co můžeme na Suzy vidět. 







A teď otázka pro vás - které slečně to podle vás slušelo více ? 


ZDROJ: soompi.fr

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9