Darcy, neobyčejný mazlíček.

17:00 | 16.12.2013 Saki 13
Instagram, je jednou z nejpopulárnějších aplikací, na které její uživatelé postují mnohdy velice zajímavé fotky. Jedním z nich je i tokijský instagramer Shota Tsukamoto. Ale více o něm už v článku níže.
Darcy a její roztomilé pozadí
Darcy a její roztomilé pozadí FOTO: instagram.com/darcytheflyinghe...
Tsukamoto na svém instagramu zaujal spoustu lidí - včetně mne - svými kreativními fotkami, jejichž hlavním hrdinou se stal jeho roztomilý a neobvyklý mazlíček, ježek.



Vlastně nejde o hrdinu, ale o 3 roční hrdinku, která se jmenuje Darcy. Jméno má po basistce z americké skupiny The Smashing Pumpkins, která je údajně "pichlavá a nabroušená" jako naše malá ježčí slečinka.

Darcy je pravděpodobně nejroztomilejší malý ježek na celém světě. Na fotkách je ztělesněním rozmilé slečny, co si jen tak sedí v botě, zvědavě zkoumá kartáč své velikosti a nebo si zdřímne v dlani svého páníčka.



Každý příspěvek na Instagram účetu Tsukamota je hezčí než předchozí, což v nás vyvolává touhu vidět další a další fotky tohoto malého tvora a jeho roztomilého dobrodružství . 

Tsukamoto říká, že vylučuje jakékoliv popisky u svých fotek. Chce dát totiž lidem možnost proniknout do jejich fantazie a vytvářet své vlastní příběhy o Darcy. Také se zmínil o možné publikaci dětské obrázkové knihy.

Více fotek naleznete na Tsukamotově instagramu zde.

Co na tohle malé stvoření říkáte?


ZDROJ: mymodernmet.com
FOTO: instagram.com/darcytheflyinghedgehog

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9