V Soulu bylo otevřeno první radioterapeutické centrum pro zvířata

13:00 | 16.10.2019 Eunka 0
Vážné nemoci se bohužel nevyhýbají ani domácím mazlíčkům a pak je třeba, aby podstoupili léčbu. Proto bylo v Soulu otevřeno první radioterapeutické centrum pro zvířata.
Ilustrační foto
Ilustrační foto FOTO: pexels.com
Když domácí mazlíček vážně onemocní, je to vždycky bolestné a páníček s těžkým srdcem čeká na verdikt veterináře. Naštěstí veterinární medicína značně pokročila a dnes jsou i metody, jak vyléčit nebo zpomalit různá nádorová onemocnění. V Soulu proto vzniklo první radioterapeutické centrum, kde se budou léčit zvířata s rakovinou.

Středisko Helix Animal Medical v pondělí 7. října oznámilo, že minulý měsíc otevřelo první radioterapeutické centrum pro nemocné domácí mazlíčky v okrese Jung v Soulu.

Před otevřením tohoto nového centra byly k dispozici při léčbě rakovinových nádorů u koček a psů pouze chirurgické metody a chemoterapie.

Centrum uvedlo, že má k dispozici špičkové radioterapeutické vybavení, které se obvykle používá pouze ve velkých všeobecných nemocnicích k efektivní léčbě rakoviny, aniž by došlo k poškození okolních tkání.

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9