Kreativní otec nafotil sérii fotek svých dcer

14:08 | 29.11.2013 Mei 10
Jason Lee je profesionální svatební a portrétní fotograf. Také je ale otcem Kristin a Kayly, dvou z nejvíce roztomilých a fotogenických holčiček na této planetě.
Jason a jeho dcery
Jason a jeho dcery FOTO: facebook.com/kristinandkayla
V roce 2006 byla Leeho matce diagnostikována nemoc s názvem ne-Hodgkinův lymfom. Protože Jasonovy děti, stejně jako většina dětí v tomto věku, bývají často nemocné, nebylo vždy bezpečné, aby se držely v babiččině blízkosti. Takže se zrodila stránka kristinandkayla.blogspot.com. Byl to způsob, jak mohl Jason dokumentovat život svých dcer a sdílet ho své matce.
 
To, co dělá tuto sérii fotografií rozdílnou od jiných rodinných portrétů, je čas a úsilí, které Jason do nastavení jednotlivých scén vložil. Řekl, že nejméně na 90 % fotografií použil umělé osvětlení.
 
Na faceboooku Jason dokonce sdílí fotky ze zákulisí, kde ukazuje, jak procesy focení probíhaly.
 
Fotografie jsou také velmi efektivní a to zejména snímky, na kterých děti například dokonce létají. Pokračující série trvá už téměř 8 let a přinesla velkou radost lidem z celého světa.
 
Pokud chcete vidět další fotografie Kristin a Kayly, sledujte jejich Flickr a facebook. Další práci jejich otce, Jasona Lee, najdete pak na jeho oficiálních stránkách.


 

ZDROJ: twistedsifter.com
FOTO: facebook.com/kristinandkayla

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9