V Koreji teď letí pláštěnky a deštníky pro psy

13:00 | 10.08.2020 Eunka 1
Venčit mazlíčky v dešti, může být náročné. V Jižní Koreji během monzunové sezóny letí pláštěnky a deštníky pro psy.
Pes v pláštěnce
Pes v pláštěnce FOTO: maxpixel.net
Vzhledem k tomu, že monzunová sezóna v Jižní Koreji pokračuje a prší téměř každý den, získávají oblibu pláštěnky a deštníky speciálně určené pro domácí mazlíčky, zejména psy.

SSG.COM, online nákupní jednotka maloobchodního konglomerátu Shinsegae, uvedla, že prodej oblečků pro mazlíčky v období mezi lednem a července vyskočil o 58 procent ve srovnání s loňským rokem.

Zejména prodeje pláštěnek pro domácí mazlíčky ve srovnání s loňským rokem vzrostly o 212,5 procent, a to především během období mezi 28. červencem a 4. srpnem, kdy v celé jižní Koreji docházelo k prudkým dešťům.

Gmarket, další online obchod, zaznamenal mezi 28. červencem a 3. srpnem zvýšený prodej deštníků pro domácí zvířata. Ve srovnání se stejným obdobím v loňském roce, byl nárůst o celých 151 procent.

Tyto pláštěnky jsou vyrobeny ze speciální tkaniny s vynikajícími vodotěsnými schopnostmi a mají také průhledné klobouky nebo kukly, které umožňují domácím mazlíčkům vidět skrz déšť. 

"Deštníky pro domácí mazlíčky si získávají na popularitě, protože stále více zákazníků chodí se svými domácími mazlíčky na procházky v dešti," uvedl na toto téma Gmarket.

Jak se na to díváte vy? Koupili byste svému psovi pláštěnku nebo deštník?

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9