Obyvatelé Soulu budou mít rychlejší Wi-Fi

13:00 | 05.05.2020 Eunka 0
Zdá se, že obyvatelům Soulu budeme moci jen tiše závidět. Brzy se dočkají rychlejší Wi-Fi a město se tak stane "inteligentním městem".
Wi-Fi
Wi-Fi FOTO: Wallpaper Flare
Obyvatele Soulu čekají rychlejší internetové služby, které jim byly přislíbeny již v říjnu loňského roku. Jak to?

"Wi-Fi přístupové body, které poskytují služby čtyřikrát rychleji než současná internetová služba, budou instalovány na klíčových veřejných místech," oznámila 29. dubna městská metropolitní vláda, která předpokládá, že upgradovaná služba Wi-Fi poskytne obyvatelům Soulu a návštěvníkům parků, tradičních trhů, vyhlídkových míst, autobusových zastávek a stanic metra rychlejší internetové služby.

"Wi-Fi 6 je čtyřikrát rychlejší než současný veřejný Wi-Fi systém. Jde o nejnovější technologii Wi-Fi, která je díky bezpečnějšímu zabezpečení také bezpečnější proti rizikům hackerství a odposlouchávání," pokračovala v tiskové zprávě metropolitní vláda města Soulu.

Na květen jsou proto naplánovány srovnávací testy s cílem prozkoumat novou službu Wi-Fi a vybrat si dodavatele. Tyto plány jsou součástí širšího plánu městské správy na rozšíření služeb připojení po celém městě, aby se tak Soul stal "inteligentním městem“.

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9