Korejci mohou přivítat Nový rok koupelí v moři

13:00 | 31.12.2019 Eunka 0
Kdo patří k otužilcům a chce ze sebe smýt stopy posledních 12 měsíců, může skočit na Nový rok do ledové vody. Nejen to se bude dít během 20. Mezinárodního plaveckého zimního festivalu v Seogwipo. 
Plakát k události
Plakát k události FOTO: instagram.com/visitjeju.en/
Mezinárodní plavecký zimní festival nebo také Mezinárodní plavecký festival tučňáků se bude konat 1. ledna 2020 na pláži Jungmun v Seogwipo na ostrově Jeju. Je to akce oblíbená, otužilce čeká již 20. ročník.

Akce vyzývá účastníky, aby skočili do ledové vody a smyli tak ze sebe starosti z předchozího roku a učinili novoroční předsevzetí. Všichni účastníci dostanou medaili na oslavu 20. výročí festivalu, aby měli později na co vzpomínat. 

Tato oblíbená událost spojuje mnoho ostrovanů i Korejců, protože společně skočí do moře. Zúčastnit se může každý, kdo projde kontrolou u stánku lékařské pomoci. Lidé s oslabeným zdravím, letití a nemocní jsou varováni, aby se koupele v moři zdrželi. Událost si však mohou užít i oni. Proč?

Pro všechny návštěvníky je připraven bohatý a zajímavý program. Mohou si postavit hrad z písku, zatančit si na pláži, nebude scházet DJ a hudba, pro děti je připravena honba za pokladem. Samozřejmě nebude chybět ani dobré jídlo a pití. Akce začíná v 10 hodin dopoledne. Otužilci a plavci se mají na co těšit!

Jak by se vám líbila taková akce u nás, milí čtenáři? Chtěli byste uvítat Nový rok podobně?

ZDROJ: koreabizwire.com, ​m.visitjeju.net

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9