Jaké vánoční akce čekají obyvatele Soulu?

13:00 | 26.12.2019 Eunka 0
Jaké vánoční akce čekají na obyvatele a návštěvníky Soulu? Na co se mohou těšit nebo co už si mohli užít? Pojďme se na to nyní zaměřit.
Vánoční výzdoba
Vánoční výzdoba FOTO: pexels.com
Jaké vánoční krásy nabízí Soul? Různé akce, působivou výzdobu a mnoho dalšího. Jihokorejské hlavní město vybízí k tomu, aby si místní obyvatelé i návštěvníci užili svátky a dobře se bavili ve dnech volna.

Pokud jste ochotni přežít zimu, je vánoční trh u řeky jednou z možností, jak si užít svátky. Vrátil se i populární noční trh "bamdokkaebi" ​​s občerstvovacími auty a živou hudbou. Tento trh probíhá od 20. - 29. prosince, ale 26. a 27. prosince je uzavřen. Vánoční trh byl otevřen také v Sinchonu, kde dostaly prostor malé a střední podniky. Vše začalo 21. prosince a při zahájení vystoupila populární dívčí kpopová skupina MAMAMOO.

Pokud pracujete nebo často pobýváte v centru Soulu, možná si rádi odskočíte na náměstí pro trochu vánoční atmosféry. Kromě obřího vánočního stromu si od 18. - 29. prosince mohou obyvatelé města vychutnat pouliční vystoupení, karaoke a omrknout různé stánky. V centru města se také koná festival nazvaný "Seoullo White Christmas" a je naplánována pouliční přehlídka brazilských bubeníků a divadelní vystoupení inspirované Alenkou v říši divů.

 

Milovníci krásy všeho druhu si také nesmí nechat ujít působivé vánoční osvětlení a výzdobu. Vyzdobeny byly chrámy, pouliční světla, stromy i budovy. Dongdaemun Design Plaza uchvátí diváky noční světelnou show "Seoulight" s přispěním tureckého umělce Refika Anadola.

Ve dnech 24. - 25. prosince se celá budova ve tvaru kupole proměnila v obrovskou dárkovou krabici. Na 31. prosince je nachystáno světelné odpočítávání, přivítání Nového roku. 

Pokud hledáte na Vánoce a svátky trochu jiné zážitky, vydejte se do botanického parku v západním Soulu. Zimní zahrada je otevřena do 19. ledna a její vnitřní prostory zdobí tropické rostliny a miniaturní vánoční domky. Můžete si tu udělat krásné fotky na vánoční téma.

V Soulu se vánoční svátky slaví ve velkém stylu! Pokud tam zrovna jste, užívejte si zábavy i pohody a pokud ne, třeba se tam podíváte příští rok. V každém případě si užijte svátky i dny volna co nejlépe, ať už slavíte kdekoli.

ZDROJ: koreabizwire.com
FOTO: osan.af.mil

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9