Proč korejské páry představují svého partnera přátelům?

13:00 | 28.04.2019 choi1taehee 0
Společnost Duo Info Corp., jihokorejská společnost zabývající se dohazováním, zveřejnila průzkum, který ukázal, že nesezdané páry typicky představují svého partnera svým přátelům, protože chtějí, aby byl jejich vztah posouzen.
Ilustrační foto
Ilustrační foto FOTO: Shutterstock.com
Nedávná studie odhalila, že nesezdané páry typicky představují svého partnera/partnerku svým přátelům, protože chtějí, aby byl jejich vztah posouzen.

Společnost Duo Info Corp., jihokorejská společnost zabývající se dohazováním, zveřejnila v úterý průzkum, kterého se účastnilo 364 svobodných mužů a žen. Průzkum ukázal, že 26,9% dotazovaných uvedlo, že chtějí svým partnerům představit své přátele, „aby byl jejich vztah posouzen“.

Dalších 24,5% uvedlo, že chtějí, aby jejich přátelé věděli, že jsou ve vztahu, zatímco 20,3% uvedlo, že se chtějí „předvést“.

Mezi ženami 15,2% uvedlo, že si myslí, že jejich partner je potenciálním manželem, zatímco pouze 6% mužů uvedlo podobnou odpověď.

Ze všech respondentů se 30,2% obávalo toho, co si jejich přátelé myslí o jejich partnerovi, zatímco 23,9% uvedlo, že je znepokojeno tím, jak by jejich partner při představování reagoval.

Mezi muži se 31,3% obávalo, jak bude jejich partnerka reagovat, když ji představí svým přátelům, zatímco 33,3% žen uvedlo, že se více zajímají o reakci svých přátel.

22,3%, tedy téměř čtvrtina respondentů, uvedla, že nechtějí představit svého partnera přátelům, kteří hovoří o jejich trapné minulosti. Následně respondenti nechtějí představit svého partnera takovým přátelům, kteří vědí o jejich minulých vztazích (16,2%), a těm, kteří jsou nevěrní ve svých vlastních vztazích (15,4%).

ZDROJ: ​koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9