Randění před očima Buddhy

14:00 | 22.08.2013 JiWoo 4
Jeden z nejnovějších trendů, jak najít svou spřízněnou duši. „Večírek nezadaných mužů a žen“ není název pro večírek nějakého klubu v Soulu, nýbrž měsíční událost, navržená buddhistickým chrámem Heungguksa. 
Seznamující se páry v chrámu Heungguksa
Seznamující se páry v chrámu Heungguksa FOTO: encoreedusud.com
Účel je prostý: každou třetí sobotu v měsíci je pozváno deset svobodných mužů a žen, aby strávili večer a noc v chrámu. Účastníci jsou rozděleni do deseti párů a stráví noc poznáváním jeden druhého při vytváření různých předmětů, jako jsou lucerny nebo lotosové květy z papíru. Tohle je také vhodná příležitost pro mladé, aby díky prostředí znovu objevili kulturu, zděděnou po korejských předcích, a přiblížili se k buddhistickému náboženství.

Svobodní účastníci v chrámu Heungguksa ochutnávají tradiční korejské pokrmy, při čemž se mohou seznamovat se svým parterem/partnerkou pro určitý večer. Chrám využívá těchto večerů také proto, aby svobodní lidé dodržovali modlitby. Tyto seznamovací večery pro nezadané sklízejí mnoho úspěchu. Chrám nabízí pouze 20 míst, ale uchazečů je už několik desítek.


Účastníci seznamovacího večeru


Jak se vám líbí tato forma seznamování? Účastnili jste se někdy podobného projektu?


ZDROJ: encoreedusud.com
 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9