Umění z lidských kostí?

10:00 | 06.02.2014 JiWoo 13
Jako by se nějaký šílenec snažil napodobit scénu z hororu Saw nebo jako by někdo zatoužil po tom, ukrást miliony kostí ze hřbitova. Zbytky přibližně z 1 000 lidí jsou vystaveny v Soulské klinice v Gangnamu.
Odřezky čelistních kostí, které jsou vystaveny v muzeu
Odřezky čelistních kostí, které jsou vystaveny v muzeu FOTO: travelwireasia.com
Mátě rádi párky? Spousta lidí je přímo zbožňuje. Ale nikdo nikdy nechce vědět, jak a z čeho se vyrábí. Tak proč se klinika plastické chirurgie rozhodla vystavit dva veliké sloupy plné odřezků čelistních kostí svých bývalých pacientů? Je to dostatečně nechutné, aby lidé mohli přehodnotit, zda opravdu tolik touží po krásné bradě a jsou schopni operaci podstoupit.



Fotografie, na níž je zachycená věž z kostí, byla umístěna na webových stránkách kliniky, ale během pár dní stačila vyděsit a znechutit lidi z celého světa a musela být smazána. Vládní úředníci nařídili věž odstranit. Klinice teď hrozí pokuta za nesprávnou likvidaci částí těla.

Plastická operace čelisti je mezi Korejci velmi oblíbená, podstoupí ji každá pátá žena. Na následujících fotografiích se můžete podívat, jakou změnu s člověkem tato operace udělá.





ZDROJ: rocketnews24.com, breitbart.com
FOTO: rocketnews24.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9