V Soulu se koná 1. korejský festival tradiční hudby

13:00 | 06.09.2019 Eunka 0
Milovníci tradiční korejské hudby se mají na co těšit. Téměř celý měsíc bude v Soulu probíhat 1. korejský festival tradiční hudby. Pokud jste v Koreji, neváhejte a navštivte ho.
1. korejský festival tradiční hudby
1. korejský festival tradiční hudby FOTO: seoulgugak.com
Zahajovací festival korejské tradiční hudby s desítkami úchvatných koncertů ovládne hlavní turistická místa v Soulu po dobu tří týdnů od tohoto víkendu. Milovníci tradiční hudby mají tedy o zábavu postaráno!

Soulská metropilitní vláda uvedla, že od 6. do 29. září se bude v Soulu konat 1. korejský festival tradiční hudby, který občanům a návštěvníkům naservíruje vydatnou a chutnou porci tradiční korejské hudby neboli gugaku.

Festival bude zahájen třídenními koncerty, které od pátku do neděle rozezní Bukchon hanok village v centru Soulu, místo, kde se nachází i mnoho tradičních korejských domů. Vrcholem oslav však bude dvoudenní koncert na Soulském náměstí, před radnicí. Ty se budou konat během Chuseoku.

Po celý měsíc budou návštěvníci moci vidět různá vystoupení tradičních instrumentalistů, zahraničních hudebníků a pansori mistrů nebo originální tanec masek na takových místech, jako je Wonseo park, brána paláce Donhwamun a také Seoul Namsan Gukakdang.

Pokud tedy cestujete po Koreji, jedete do Soulu a milujete tradiční hudbu, můžete na festival zavítat.

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9