Korean Culture Festival vás láká do Olomouce

18:05 | 07.10.2018 wmxj5312hb 0
Ve dnech 9.-11. října 2018 se na nádvoří Knihovny Univerzity Palackého v Olomouci (budova Zbrojnice) bude konat Korean Culture Festival. Více se dozvíte v tomto článku.
Korean festival.
Korean festival. FOTO: www.facebook.com/kasffup
Ve dnech 9.-11. října se na nádvoří Zbrojnice bude konat Korean Cultural Festival. Pro návštěvníky je připraven bohatý program, který bude probíhat vždy od 12 do 16 hodin. Níže se můžete podívat na program této akce.



Festival bude zahájen 9. října ve velké zasedací místnosti Rektorátu Univerzity Palackého, poté se program přesune na nádvoří budovy Zbrojnice. Během festivalu si od 12 do 18 hodin budete moct prohlédnout výstavu "The nature of Korea", ve stáncích o korejské kultuře si budete moct zahrát tradiční korejské hry, ochutnat tradiční korejský čaj, zkusit si hanbok (tradiční korejský oděv) a také se naučit psát hangul. V rámci festivalu proběhne každý den také promítání korejských filmů v Premiere Cinemas v Šantovce, vždy od 19:00. Více informací o události naleznete na Facebookové události, o promítání filmů se více dozvíte zde.

Těšíte se na festival? Pokud jste v Olomouci, určitě si ho nenechte ujít.

ZDROJ: facebook.com/kasffup/

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9