Banán fest 2018

15:58 | 06.09.2018 KimSeoHwa 1
Letos proběhne již 3. ročník Banán festu, který oslavuje vietnamskou kulturu a na kterém nesmíte chybět, stejně jako náš web!
Banán fest se koná již 8. září od 13 hodin
Banán fest se koná již 8. září od 13 hodin FOTO: facebook.com/vietup.org/
Banán Fest oslavuje vietnamskou kulturu a česko-vietnamské vztahy a jako v předchozích ročnících, tak i letos se můžeme těšit na bohatý kulturní program, kam patří interaktivní workshopy, přednášky a mnoho dalších aktivit. 

A proč se tento festival jmenuje zrovna Banán fest? Jak sami pořadatelé akce udávají na svých stránkách, je to z následujícího důvodu: "Vzhledem sice připomínáme Vietnamce ("žlutí navenek"), ale povahou a myšlením jsme spíše jako Češi ("bílí uvnitř")."

Loni byl k dispozici banánový fotokoutek
 
Kde se letos bude festival konat? Na adrese Dělnická 1061/63 v Holešovicích. A kdy si máte udělat volno a přijít na tuto událost? Již 8. září 2018 a to od 13 hodin! Lístky lze zakoupit na místě a stojí 80 CZK.

A pro koho je akce určena? Přece pro všechny, kteří mají zájem se více dozvědět o druhé generaci Vietnamců, kteří se v České republice narodili a také více o Vietnamu a jeho kultuře.
 
Já se tam také chystám. Budu mezi prvními, kdo vtrhne dovnitř, jakmile se brány otevřou, tak se budu těšit, že se se mnou pak podělíte o své dojmy.


ZDROJ: goout.net, facebook.com/vietup.org/
FOTO: facebook.com/vietup.org/

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9