Přijďte na 1. ročník festivalu vietnamského jídla a „Ochutnejte Vietnam“

16:00 | 03.10.2014 Mei 0
Přijďte 11. října do Holešovické tržnice ochutnat vietnamské speciality připravené těmi nejznámějšími pražskými restauracemi.
Ochutnej Vietnam
Ochutnej Vietnam FOTO: Ochutnej Vietnam
První ročník festivalu vietnamského jídla s názvem Ochutnej Vietnam, se bude konat v sobotu 11. října 2014 v hale 13 pražské Holešovické tržnici (Bubenské nábřeží 306/13) od 11 do 17 hodin. Pořadatelem festivalu je Přiznání Vietnamců. Pořadatelé se rozhodli prostřednictvím této akce Čechům více přiblížil vietnamskou kulturu a kuchyni. „Jako stránka, která odráží skrze jednotlivá přiznání mentalitu a zvyky Vietnamců, bychom chtěli české společnosti ukázat i něco víc, naši kulturu, kuchyni, tradice a podobně. A proto jsme se rozhodli uspořádat tento festival,“ říká jeden z hlavních pořadatelů Nguyen Manh Tuan. A jelikož se říká, že láska prochází žaludkem, třeba si mnoho lidí Vietnam zamiluje právě díky jeho zdravé a chutné kuchyni.
 
Pro návštěvníky bude připraveno mnoho známých i méně známějších vietnamských delikates, kulinářský workshop přípravy letních závitků, ale také bohatý doprovodný program.
 
V doprovodném programu se můžete těšit na přehlídku tradičních vietnamských krojů Ao Dai, několik hudebních vystoupení, filmovou projekci, zeď nejlepších Přiznání Vietnamců, vietnamské lidové hry, výstavu obrazů a fotografií z Vietnamu, soutěže o vouchery do restaurací a mnoho dalšího.
 
Vstupné činí 250 Kč na místě a 190 Kč s rezervací, kterou si můžete udělat zde. Pak už můžete jen ochutnávat a užívat si doprovodný program. Vstupenka návštěvníky opravňuje k ochutnávce všech jídel a nápojů u každého stánku nejvýše jednou.
 
Další informace naleznete na oficiálních stránkách festivalu nebo na facebookové události.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9